Izvor: RTV Novi Pazar arhiva vesti 19.03.2019

Majke Srebrenice na izricanju presude Karadžiću

RTV Novi Pazar 19.03.2019
Majke Srebrenice otputovale su jutros u Hag da bi sutra prisustvovale izricanju drugostepene presude Radovanu Karadžiću, prenosi “Avaz”. Drugostepena presuda Karadžiću biće izrečena nakon što su razmotrene žalbe odbrane i tužilaštva na… »

Svežije danas, a narednih dana…

RTV Novi Pazar 19.03.2019
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, svežije, ponegde sa slabom kišom, a samo na istoku i jugoistoku promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 2… »

Radovi isključuju struju

RTV Novi Pazar 19.03.2019
Iz ED Novi Pazar obaveštavaju da će zbog planiranih radova, na el. mreži, u sredu 20.3.2019. godine, doći do prekida u distribuciji struje u ulicama : Alekse Šantića, Aleksandra Đukića, Sopoćanskoj i Gornji Aleksinac u Novom Pazaru. U istom… »

Prosečna cena ženske frizure u Parizu 119,04 dolara

RTV Novi Pazar 19.03.2019
LONDON –Najskuplji gradovi na svetu su Pariz, Hong Kong i Singapur, koji na listi časopisa Ekonomist dele prvo mesto. Prema troškovima života u 133 grada širom sveta, ova tri grada dele prvu poziciju, što je prvi put u 30 godina dugoj istoriji… »

Logan Paul: Zemlja je ravna, ne stidim se reći istinu, doći ću do samog zida

RTV Novi Pazar 19.03.2019
Kako prenosi Radio Sarajevo, sve je veće društvo uvjerenih u teoriju kako je Zemlja zapravo ravna. Oni organiziraju konvencije, krstarenja, planiraju televizijske emisije, i buduće ekspedicije kako bi “razotkrili” istinu nama ostalima. Čak je i… »

Nastavljena uspešna saradnja Narodnog fronta i Opšte bolnice Novi Pazar

RTV Novi Pazar 19.03.2019
U okviru sporazuma za saradnju između Narodnog fronta i Opšte bolnice Novi Pazar ,ginekolog-hirurg dr Dejan Pavlović već četvrti put dolazi na ginekološko-akušersko odeljenje gde izvodi najsavremenije laparoskopske operacije. Za prethodna tri… »

SNIMAK NOVOG PAZARA IZ 1941.GODNE

RTV Novi Pazar 19.03.2019
Damir Gruda ,sin profesora Rizaha Grude, je inteletulac koji radi na afirmaciji i upoznavanju bošnjačke tradicije, historije, nacionalnih i vjerskih karakteristika našeg naroda. Inače otac ovog intelektualca je svoj radni vijek posvetio političkoj… »

Ambiciozni Mladostaši

RTV Novi Pazar 19.03.2019
Čelnici Bokserskog kluba Mladost veruju da će taj sportski kolektiv, koji je na izbornoj skupštini krajem prošle godine dobio novo rukovodstvo, ove sezone beležiti dobre rezultate. “U prvom kolu Lige Bokserskog saveza Šumadije u Vrnjačkoj Banji… »

Oko 200 školaraca na okružnom takmičenju u atletici

RTV Novi Pazar 19.03.2019
Oko 200 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola nastupilo je danas na okružnom školskom takmičenju na Atletskom stadionu u Novom Pazaru, gde su odmerili snage u trkačkim, skakačkim i bacačkim disciplinama. “Danas se navršavaju dve godine… »

Sve intenzivniji radovi – od sutra krpljenje udarnih rupa

RTV Novi Pazar 19.03.2019
Na desnoj obali Raške u Ulici 37. Sandžačke divizije, radnici Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta počeli su danas radove na izgradnji stepeništa do sekundarnog rečnog korita. Time se, kako najavlju nadležni, zahuktava… »