Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 28.03.2019

Novosti istražuju Krediti u francima: Rata se vraća na staro?

Večernje novosti 27.03.2019
Postoji li mogućnost da se konačno reši decenijski problem zaduženih u francima? Kroz novu računicu, mesečne obaveze bi bile kao na početku zajma, i to u dinarima. KREDITE u "švajcarcima" mogao bi da reši srpski dinar. Najizvesnije rešenje… »

Lalatović poručio Stojkoviću i Vazuri: Dobili ste nas...

Večernje novosti 28.03.2019
Radnički neće da preti medijski bilo kome, jer mi samo želimo da igramo kvalitetan fudbal i da se nadmećemo sa renomiranim rivalom – kaže trener Nišlija. Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović rekao je da ne želi da preti Partizanu… »

Uhvaćen sa drogom u taksiju

Večernje novosti 28.03.2019
Policija je u garderobi osumnjičenog pronašla paket sa 105 grama marihuane, a on se prilikom kontrole vozila nalazio na suvozačevom mestu. Protiv mladića iz okoline Petrovca na Mlavi, starosti 23 godine, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je… »

Erdogan: Aja Sofija biće opet džamija!

Večernje novosti 28.03.2019
Turski predsednik ponovio svoju pretnju. Izjavio da se status Aja Sofije kao muzeja može promeniti jedino uz njihovo odobrenje. TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovio je u četvrtak svoju najavu o transformaciji muzeja Aja Sofija u Istanbulu, u… »

Zbog štrajka u pošti ne isporučuju se pošiljke

Večernje novosti 28.03.2019
Predsednik Samostalnog sindikata poštanskih radnika Zoran Pavlović precizirao da isporuka pošiljaka ne funkcioniše, dok se platni promet odvija normalno. Post Expres, servis za isporuku pošiljaka u JP "Pošta Srbije" ne funkcioniše zbog štrajka… »

Monsanto mora da plati 80 miliona dolara čoveku obolelom od raka

Večernje novosti 28.03.2019
Federalna porota Okružnog suda SAD u San Francisku naložila je Monsantou da plati više od 80 miliona dolara odštete jednom čoveku iz Kalifornije obolelom od raka, čiju je bolest, kako je utvrđeno, delimično izazvala upotreba popularnog herbicida… »

Slučaj "državni udar": Završeno suđenje za pokušaj terorizma, presuda 9. maja

Večernje novosti 28.03.2019
Optuženi Milan Knežević tvrdi da bi ponovo sve uradio isto jer, kako kaže, nije prekršio zakon kao i da je ovaj proces bio politički montiran. IZNOŠENjEM završnih reči jednog od optuženih Milana Kneževića, završeno je suđenje za pokušaj… »

Malteška mornarica preuzela kontrolu nad otetim teretnim brodom, 4 imigranta optužena za otmicu

Večernje novosti 28.03.2019
Malteška mornarica saopštila je danas da je preuzela kontrolu nad teretnim brodom koji su migranti oteli u utorak uveče u vodama Libije. Malteška mornarica saopštila je danas da je preuzela kontrolu nad teretnim brodom koji su migranti oteli u utorak… »

Han u Sarajevu: Mišljenje EK do maja, ako bude formirana vlast

Večernje novosti 28.03.2019
Evropski komesar za politiku susedstva i pregovore o proširenju razgovarao je sa članovima Predsedništva BiH, a potom i sa delegacijom Saveta ministara BiH. Evropski komesar za politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanes Han rekao je danas u… »

Brnabić: Privlačiti investicije, ali i podržati MSP

Večernje novosti 28.03.2019
Premijerka Srbije izjavila je da će u narednom periodu fokus u dovođenju investicija biti usmeren na Rašku oblast. BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će u narednom periodu fokus u dovođenju investicija biti usmeren na Rašku… »