Zabava arhiva vesti 31.03.2019

Vozio po pisti aerodroma, pa ostao bez posla

RTV 31.03.2019
LONDON - Tridesetjednogodišnji Navdip Sing Randava ostao je bez posla jer se malo "zaigrao" na aerodromu Hitrou u Londonu, vozeći BMW M6 brzinom većom od 230 kilometara na sat. Mandava je radio kao osoba koja parkira automobile korisnika aerodroma, ali… »

Psi i te kako razumeju šta im pričate! Ovo je sve što treba da uradite kada im se obraćate! Hit!

Kurir 31.03.2019
Mozak psa reaguje na govor slično kao ljudski! Novo istraživanje pokazalo je da oni zato i te kako razumeju određena značenja, a kad im se neko obraća prepoznaju i intonaciju govora. Naime, naučnici u Mađarskoj obučavali su 13 pasa da se popnu i… »

Ja bih njega unakazila, života mi moga: Rada Vasić pozelenela u studiju na temu prevare, a ono što je usledilo šokiralo je…

Kurir 31.03.2019
Rada Vasić progovorila je o odnosu Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i o njegvom odnosu sa Anom Korać, za koju jedna od najstarijih učesnica rijalitija "Zadruga 2" tvrdi da je u pitanju prava ljubav. Međutim, prevaru nikako ne podržava… »

Sve je ovo samo loša gluma! Subotićkin stric Srba otkrio zašto je Aleksandra vraćena u rijaliti! Opasna zavera!

Kurir 31.03.2019
Aleksandra Subotić vratila se u rijaliti "Zadruga 2", i puna sebe govorila kako je David Dragojević više ne zanima, a onda ga skoro s vrata napala i nazvala ljudskim dnom. Sama je izjavila kako se vratila da bi sebe i svoju ćerku obezbedila… »

Komšije Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića otkrivaju šta se dešava iza zatvorenih vrata njihovog doma

Svet 31.03.2019
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pred sam dolazak naslednika Aleksandra rešili su da se skuće na Bežaniji, gde inače živi gotovo pola estrade. Osim što su blizu Brene i Bobe koji im rado pomažu tokom prvih dana roditeljstva, prve komšije… »

Kikiriki nepoželjan na letovima „Korijan era“

RTS 31.03.2019
Južnokorejska aviokompanija „Korijan er“ objavila je da u njenim avionima više neće biti posluživan kikiriki, zbog nedavnog incidenta do kojeg je došlo kada dva brata tinejdžera nisu mogla da se ukrcaju u avion zbog alergije na kikiriki… »

"Državni službenik" oborio sve rekorde: TV Pink ponovo slavi

Blic 31.03.2019
I šesti dan u ovoj nedelji TV Pink je najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je ubedljivo gledaniji i u posebnim grupama gledalaca od 18-49 godina, urbanom populacijom, ali i među… »

Spektakl u Sloveniji: Dragana, Lapsus bend, Bekuta i Džej oduvali Ljubljanu (video+foto)

Večernje novosti 31.03.2019
Više od 3.000 ljudi želelo je da čuje regionalne zvezde a nekoliko stotina njih koji nisu kupili karte na vreme ostalo je isped hale. NAJVEĆI muzički spektakl sezone u Sloveniji desio se prethodnog vikenda kada su Dragana Mirković, Lapsus band, Ana… »

Kese s kanabisom bile razbacane duž kilometra puta u Holandiji

Radio 021 31.03.2019
Stotine kesa sa otpacima kanabisa bačene su u noći između petka i subote na delu regionalnog puta između Furta i Kromforta, u holandskoj provinciji Severni Brabant. Kese su razbacane duž više od jednog kilometra puta. Uprkos intenzivnoj potrazi… »

Zorica Marković otkrila istinu o rijalitijma: Evo kako sve funkcioniše

Večernje novosti 31.03.2019
Pevačica Zorica Marković gostovala je u emisiji "Magazin in" gde je otkrila neke detalje koji se tiču rijalitija, a za koje je malo ko znao. Pevačica Zorica Marković gostovala je u emisiji "Magazin in" gde je otkrila neke detalje koji se tiču… »