Zabava arhiva vesti 31.03.2019

Vozio po pisti aerodroma, pa ostao bez posla

RTV 31.03.2019
LONDON - Tridesetjednogodišnji Navdip Sing Randava ostao je bez posla jer se malo "zaigrao" na aerodromu Hitrou u Londonu, vozeći BMW M6 brzinom većom od 230 kilometara na sat. Mandava je radio kao osoba koja parkira automobile korisnika aerodroma, ali… »

Istraživanje pokazalo da psi mogu razumeti ono što im govore

Večernje novosti 31.03.2019
Novo istraživanje pokazalo je da mozak psa reaguje na govor slično kao ljudski, da psi razumeju određena značenja kad im se neko obraća i da prepoznaju intonaciju govora, piše Njujork tajms. Novo istraživanje pokazalo je da mozak psa reaguje na… »

Ja bih njega unakazila, života mi moga: Rada Vasić pozelenela u studiju na temu prevare, a ono što je usledilo šokiralo je…

Kurir 31.03.2019
Rada Vasić progovorila je o odnosu Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i o njegvom odnosu sa Anom Korać, za koju jedna od najstarijih učesnica rijalitija "Zadruga 2" tvrdi da je u pitanju prava ljubav. Međutim, prevaru nikako ne podržava… »

Aleksandra ušla u Zadrugu, Ana i David prebledeli kada su je videli (VIDEO)

Vesti online 31.03.2019
Aleksandra Subotić ušla je ove noći u Zadrugu, a na vratima bele kuće ljubazno ju je dočekala većina ukućana. Ona se pozdravila sa svima, dok su David i Ana sedeli u dnevnoj sobi i pravili se kao da se ništa ne dešava. Nakon ovoga Aleksandra je… »

Kuća preko puta prijine i filipove bila je jelenina? Tu je živela dok nije ostala trudna i udala se za Tošića: Sve tajne…

Kurir 31.03.2019
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pred sam dolazak naslednika Aleksandra rešili su da se skuće na Bežaniji, gde inače živi gotovo pola estrade. Osim što su blizu Brene i Bobe koji im rado pomažu tokom prvih dana roditeljstva, prve komšije… »

Kikiriki nepoželjan na letovima „Korijan era“

RTS 31.03.2019
Južnokorejska aviokompanija „Korijan er“ objavila je da u njenim avionima više neće biti posluživan kikiriki, zbog nedavnog incidenta do kojeg je došlo kada dva brata tinejdžera nisu mogla da se ukrcaju u avion zbog alergije na kikiriki… »

"Državni službenik" oborio sve rekorde: TV Pink ponovo slavi

Blic 31.03.2019
I šesti dan u ovoj nedelji TV Pink je najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je ubedljivo gledaniji i u posebnim grupama gledalaca od 18-49 godina, urbanom populacijom, ali i među… »

Spektakl u Sloveniji: Dragana, Lapsus bend, Bekuta i Džej oduvali Ljubljanu (video+foto)

Večernje novosti 31.03.2019
Više od 3.000 ljudi želelo je da čuje regionalne zvezde a nekoliko stotina njih koji nisu kupili karte na vreme ostalo je isped hale. NAJVEĆI muzički spektakl sezone u Sloveniji desio se prethodnog vikenda kada su Dragana Mirković, Lapsus band, Ana… »

Kese kanabisa pobacane kilometrima duž puta

Večernje novosti 31.03.2019
Uprkos intenzivnoj potrazi, policija još nije pronašla krivce, objavio je holandski dnevni list Brabants Dagblad. Stotine kesa sa otpacima kanabisa bačene su noćas na delu regionalnog puta između Furta i Kromforta, u holandskoj provinciji Severni… »

"Ja sam 1000 puta slagala": Zorica Marković priznala čime se služi u rijalitiju, pa raskrinkala Miljanu i Mariju Kulić

Blic 31.03.2019
Zorica Marković vrsan je rijaliti igrač, jer je više puta bila član istog. Ona je pokupila dovoljno znanja za ovakvu vrstu programa, pa je sada otkrila šta se dešava iza kamera, a što gledaocima do sada niko nije rekao. - Što se mene tiče ja sam… »