Vojvodina arhiva vesti 31.03.2019

VIDEO: 1.300 golih ljudi šetalo u ime umetnosti u Valensiji

Radio 021 31.03.2019
Nešto više od 1.300 muških i ženskih volontera hodalo je nago u centru Valensije u ime podrške ženama u umetnosti i u ime umetnosti i kulture. Fotografisao ih je Spenser Tunik, njujorški fotograf koji je od ranije poznat po pravljenju fotografija… »

Sportski dan na Detelinari

RTV 31.03.2019
NOVI SAD - Na Dečjem igralištu na Bulevaru Evrope na Detelinari (Veselina Masleše 38), sportska porodica "Sportisimo" organizuje danas osmu sportsku manifestaciju Sportski dan na Detelinari na kojoj će učestvovati preko 600 dece. Kao i prethodnih… »

Pomeri po meri: Krivo ogledalo

RTV 31.03.2019
NOVI SAD - U okviru serijala Pomeri po meri, emitujemo specijalnu epizodu namenjenu tinejdžerima koji imaju problem sa ishranom ili poremećaj u ishrani. Već na početku emisije tinejdžerka koja nas vodi kroz problematiku poziva i vršnjake, ali i… »

Akademac: Poštovanje znanja

RTV 31.03.2019
NOVI SAD - Gost Akademca je dekan Ekonomskog fakulteta u Beogradu, treći put je profesor matematike i među studentima važi za jednog od najomiljenijih profesora. Među prvima se pobunio zbog tzv pranja diploma, pravičan je , odan profesiji i znanju a… »

Odlaže se početak primene novih propisa, probne dozvole do septembra po starom

Radio 021 01.04.2019
Primena novih propisa Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije koji se odnose na nove vozače i izdavanje probnih vozačkih dozvola po strožem režimu, odlaže se do 2. septembra, pišu "Novosti". Zakonodavac je, kako navode "Novosti", uočio… »

Sahranjen Dobrica Erić

Radio 021 31.03.2019
Književnik, pesnik, prozni i dramski pisac Dobrica Erić sahranjen je u mestu Donja Crnuća, kod Gornjeg Milanovca, u prisustvu porodice, prijatelja, poštovalaca i meštana. Od jednog od srpskih najznačajnijih pesnika za decu oprostili su se… »

Dogovoren prekid štrajka radnika Pošte, od sutra normalizacija poslovanja

Moj Novi Sad 31.03.2019
Nakon današnjeg razgovora potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića sa predstavnicima zaposlenih u JP „Pošta Srbije“, koji su već više dana u štrajku nezadovoljni uslovima rada i tretmanom od strane poslovodstva… »