Izvor: N1 Info arhiva vesti 09.04.2019

Vučić u Mostaru: Srbija nema nikakvih pretenzija

N1 Info 09.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Mostaru da je veoma važno da svi poštuju teritorijalni integritet Srbije, jer i Srbija poštuje teritorijalni integritet svih ostalih. Izvor: N1 "Ako me pitate šta Srbija misli o promeni granica na… »

Merkel: Moguće odlaganje Bregzita do 2020. godine

N1 Info 09.04.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ocenila je danas da je moguće odlaganje izlaska Velike Britanje iz članstva u Evropskoj uniji (EU) (Bregzit) do početka 2020. godine. "Odlaganje Bregzita za nekoliko meseci je moguće, do početka 2020. godine"… »

Simić: Konsultacije sa Vučićem, pa odluka oko vanrednih izbora za gradonačelnike

N1 Info 09.04.2019
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da će se predstavnici te liste sutra sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem povodom raspisivanja vanrednih izbora za gradonačelnike na severu Kosova. Izvor: RTS "Mi ćemo se uvek… »

Vojska Srbije poručuje da neće dozvoliti "nikakve pokušaje državnog udara"

N1 Info 09.04.2019
Vojska Srbije, kao čuvar mira i stabilnosti, neće dozvoliti nikakve pokušaje državnog udara i upozorava da bi svi koji ga najavljuju i traže trebalo da odgovaraju u skladu sa zakonom, saopšteno je posle današnje zajedničke sednice kolegijuma… »

Apelacioni sud oslobodio Davidovića krivice za napad na antifašiste u Novom Sadu

N1 Info 09.04.2019
Vođa zabranjene neonacističke organizacije Nacionalni stroj Goran Davidović nije kriv za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti zbog napada na učesnike Antifašističke šetnje "Stop fašizmu" 7. oktobra 2007. godine u tom… »

Haradinaj smenio ministra Todosijevića zbog izjave o NATO bombardovanju

N1 Info 09.04.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj doneo je odluku o razrešenju ministra administracije lokalne samouprave Ivana Todosijevića. Nakon što je, u prilogu Glasa Amerike, ukazano na činjenicu da je zamenica kosovskog ministra pravde Vesne Mikić razrešena… »

Dragoljub Simonović se nije pojavio na suđenju, odloženo za 24. maj

N1 Info 09.04.2019
Suđenje nekadašnjem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću, optuženom da je naručio paljenje kuće novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića, odloženo je za 24. maj, jer se Simonović i njegov advokat nisu pojavili na suđenju… »

Čović: Budućnost državni klub, da ispunimo Pionir

N1 Info 09.04.2019
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je pred finalnu seriju sa ekipom Budućnosti da će crveno-beli pažljivo pratiti sve što se događa van terena, pozvao je i državu da pomogne, ali je dodao i da na kraju najvažniju ulogu imaju igrači… »

Prodaja karata za finale ABA lige kreće u sredu

N1 Info 09.04.2019
Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je svoje navijače o prodaji karata za prve dve finalne utakmice protiv Budućnosti. "KK Crvena zvezda mts obaveštava sve Zvezdaše da prodaja karata za prve dve finalne utakmice ABA lige protiv Budućnosti… »

Leks specijalis za "švajcarce" završen i dostavljen Udruženju CHF Srbija

N1 Info 09.04.2019
Tekst Predloga zakona kojim bi se problem oko 17.000 građana zaduženih u švajcarcima rešio, završen je i predložen članovima Udruženja CHF Srbija, saznaje N1. Izvor: N1 U lex specialisu, kako iz tog Udruženja navode, nije konstatovano da je… »