Automobili arhiva vesti 16.05.2019

Dan korišćenih vozila u Delta Motors BMW i MINI salonu automobila

Auto blog 16.05.2019
Pozivamo vas da u subotu, 25. maja, u periodu od 10 do 14 časova, posetite Delta Motors BMW i MINI salon u Beogradu i upoznate se sa ponudom BMW Premium Selection korišćenih vozila. Ponuda obuhvata: • malo korišćena službena BMW, MINI i HONDA… »

Novi Opel Movano: Visoka bezbednost, svestranost i potpuna povezanost

Auto blog 16.05.2019
Riselshajm. Novi Opel Movano je moderniji i prijateljski nastrojen ka korisniku više nego ikada pre. Novi dizajn prednjeg dela jasno identifikuje Movano kao člana Opelove porodice. Brojni sistemi asistencije i tehnologije olakšavaju život na poslu i… »

FIAT ne odustaje od Kragujevca – 500L postaje SUV od 18.000 evra?

B92 16.05.2019
Kragujevačka fabrika automobila ima budućnost, sudeći prema poslednjim informacijama iz Italije. Iako se dosta spekuliše o tome koliko će FIAT da se zadrži u Šumadiji s obzirom na pad prodaje modela 500L, gigant iz Torina nema nameru da se tako… »

Treninzi bezbedne vožnje u Srbiji pokazali odlične rezultate u praksi

B92 16.05.2019
Polaznici ovih obuka su tokom 2018. godine, kada se pratio nadzor na putevima, u proseku izazivali 40% manje nezgoda u saobraćaju od svojih vršnjaka. Nijedan mladi vozač koji je u protekle tri godine prošao trening bezbedne vožnje u organizaciji… »

Pet puta viša kazna za parkiranje na šinama, pešačkom..

Mondo 16.05.2019
Komunalna kazna za "bahato parkiranje" skače sa pet na 25 hiljada dinara. Foto: MONDO, Lana Stošić ilustracija Skupština Beograda usvojila je odluku prema kojoj će vozači koji parkiraju na tramvajskim šinama i pešačkom prelazu plaćati kaznu od… »

Ukrao auto od 2 miliona evra tokom test vožnje

Vesti online 16.05.2019
Nemačka policija traga za klasičnim Ferrarijem 288 GTO otuđenim od vlasnika od strane čoveka koji se predstavio kao potencijalni kupac automobila. Ferrari 288 GTO ukraden je u Diseldorfu u ponedeljak, nakon što se vlasnik susreo sa osobom koja je… »

Beogradske ulice ovoga jutra bez većih gužvi

Moj auto 16.05.2019
Ovoga jutra saobraćaj se odvija normalno i nema većih zadržavanja a veća frekvencija saobraćaja zabeležena je na mostovima Gazela, Pančevački i Brankovom. Na Slaviji je takođe prisuta omanja saobraćajna gužva ali bez stvaranja kolona, kao i na… »

Honda Grom od sada i sa bočnom prikolicom

Moto berza 16.05.2019
Honda MSX125, odnosno Grom - u nekim zemljama - je mašina koja obećava dosta zabave. Ovaj mali motocikl radi sve što se od njega očekuje i možda da ide gotovo svuda, pa nije ni čudo zašto je toliko popularan. Njegov agregat se dobro pokazao i… »

Specijalna Ford prodajna akcija Blue Week

Auto blog 16.05.2019
Kupovinom vozila u Blue Week akciji ostvarujete: Bonus od 200 eur u zameni staro za novo Komplet gumenih patosnica Paket obavezne opreme Potvrda o tehničkoj ispravnosti vozila – za nova vozila Tehnički pregled – za korišćena vozila Više na sajtu… »

Moto-Bike Moped Endurance Cup u Jagodini

Auto blog 16.05.2019
Ako se po jutru dan poznaje, ovogodišnju sezonu Moto-Bike Moped Endurance Cupa pratiće problemi sa vodom. Nakon što je prva trka vožena na Adi Huji u Beogradu po kiši koja nije prestajala, druga trka je usled potopljene staze Zalužani u Banjaluci… »