Milićević (SPS): Napad opozicije na vlast je demagogija, hipokrizija i politička floskula

Beta 05.01.2020

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević kazao je danas da je napad na vlast od strane opozicije "ništa drugo osim demagogija, hipokrizija i politička floskula".

Milićević je ocenio da je opozicija "u očajanju zbog velikog političkog hendikepa", jer, kako je ocenio, "više nema ni ideje ni politički program, a sve manje pristalica".

Prema njegovim rečima, opoziciju nije interesovao narod kada su "prizivali a potom odobravali bombardovanje Srbije", već sada optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića da navodno ugrožavaju nezavisnost Crne Gore.

"Te iste Crne Gore koja je priznala Kosovo, ne vodeći računa o poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije", naveo je Milićević u pisanoj izjavi.

On je ocenio da je sada srpskom narodu u Crnoj Gori pružena podrška i garancije da će borba za njihova prava biti bezuslovna, dosledna i principijelna.

Milićević je ocenio da je potpisati Apel protiv Srbije, zalagati se za nezavisno Kosovo, govoriti da je Srbija "genocidna tvorevina", "najblaže rečeno sramno i licemerno".

"Jasno je da njima (opoziciji) nije stalo do interesa Srbije jer je obrazac njihovog delovanja 'što gore za Srbiju, to bolje za njih'", naveo je Milićević.

(Beta, 01.05.2020)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »