Iz turske u meksičku seriju! Hurem se vraća na male ekrane i nećete verovati sa kojim poznatim glumcem ćemo je uskoro gledati!

Prva 23.02.2020
Iz turske u meksičku seriju! Hurem se vraća na male ekrane i nećete verovati sa kojim poznatim glumcem ćemo je uskoro…

Merjem Uzerlije osvojila srca gledalaca zahvaljujući ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" i od tada sa nestrpljenjem iščekujemo njene nove angažmane, U međuvremenu, glumica je bila u fokusu javnosti i zbog privatnog života koji joj nije išao na ruku. Povratak u stilu mogla bi joj doneti uloga u meksičkoj mini-seriji koju će ostvariti uz jednog od najpoznatijih meksičkih glumaca. Transfer iz turske u meksičku seriju zvuči fascinantno!

Mnogi će se složiti da je Merjem najpoznatija je turska glumica. Ulogom koju je ostvarila u istorijskom spektaklu (2010.- 2013). postigla je munjevit glumački proboj, a osim na neosporan glumački talenat, fokus medija bio je i na njenom privatnom životu. Od 2017. godine vesti o glumačkom angažmanu Merjem Uzerli nije bilo ni na vidiku, ali sada je, bar prema pisanju stranih medija, ova turska glumica nemačkog porekla spremna na povratak na male ekrane i to

Pročitajte još

Ključne reči

Najnovije vesti »