Novi Sad otvorio ambulantu za respiratorna oboljenja, najavljena pomoć penzionerima, zatvaraju se parkovi i pijace (VIDEO)

RTV 21.03.2020  |  RTV
Novi Sad otvorio ambulantu za respiratorna oboljenja, najavljena pomoć penzionerima, zatvaraju se parkovi i pijace (VIDEO)

NOVI SAD - Na vanrednoj konferenciji za novinare u Skupštini Grada Novog Sada, gradonačelnik Miloš Vučević predstavio je nove mere u borbi protiv širenja korona virusa koje će biti realizovane na nivou lokalne samouprave. On je podsetio na to da večeras od 20 časova prestaje javni gradski prevoz, zatvaraju se ugostiteljski objekti i tržni centri, i zabranjuje se okupljanje više od pet osoba, a da će taksi usluge do daljeg biti dostupne.

"Disciplina se popravila, ljudi su razumeli apele i počeli da postupaju u skladu sa preporukama lekara i države, a svi izuzeci će biti sankcionisani. Što se tiče Doma zdravlja, uspeli smo da organizujemo nekoliko novih usluga. U objektu Doma zdravlja u Zmaj Ognjena Vuka br. 18 otvorili smo novu ambulantu samo za osobe sa respiratornim oboljenjima, uvedeno je novih 14 telefonskih linija i 6 linija DZ za psihološku podršku. U objektu na Novom naselju se otvara i

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Vojvodina, najnovije vesti »