"E,: najdraže mi je bilo kad sam pobedio Hrvate usred Zagreba!" Triput je bio najbolji rukometaš sveta, preko 300 puta igrao za reprezentaciju, a naš komšiluk će dobro upamtiti baš ove Karabatićeve reči! "Protiv mene je igrala Hrvatska i 15.000 navijača"

Sportal blic 14.01.2021
"E,: najdraže mi je bilo kad sam pobedio Hrvate usred Zagreba!" Triput je bio najbolji rukometaš sveta, preko 300 puta igrao…

Hrvatska poslednjih godina predstavlja istinsku rukometnu silu, brojni uspesi na međunаrodnoj sceni to i dokazuju, pa se ne može baš mnogo igrača pohvaliti da su "vatrene", na njihovom terenu - dobili pred 15.000 navijača, u najvećem mogućem finalu.

Jedan od njih je "naš Francuz", trostruki dobitnik nagrade za najboljeg rukometaša sveta, . Dvostruki olimpijski šampion, a četvorostruki prvak sveta ovaj legendarni igrač rođen u Nišu prvi put će, posle decenije i po, ove godine propustiti velko takmičenje. Jesenas je povredio prednje ukrštene ligamente kolena, potom se pojavila i tromboza, ali... ne očajava. "Noga je sada dobro, iako sam nakon operacije morao da ostanem duže u bolnici zbog problema s trombozom.

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »