Ivan Otović, nosilac liste Za budućnost Herceg Novog dan posle izbora: U Herceg Novom Milo Đukanović doživeo je veliki poraz!

Kurir 10.05.2021
Ivan Otović, nosilac liste Za budućnost Herceg Novog dan posle izbora: U Herceg Novom Milo Đukanović doživeo je veliki…

"Rezultati izbora u Herceg Novom još jedna su poruka Vladi Zdravka Krivokapića da odlučnije krene u reforme i ostvarivanje onoga što je narodu obećano uoči izbora 30. avgusta prošle godine. Očekujemo, tražimo od vlade Zdravka Krivokapića da krene u konačnu demontažu sistema DPS-a, odnosno, da svi oni koji su počinili zlodela, koji su nelegalno radili moraju biti procesuirani. Tražimo od vlade i konstruktivniji pristup državama u regionu, odnosno našim sunarodnicima".

Ovo u razgovoru za "Kurir" kaže Ivan Otović, prvi na listi "Za budućnost Herceg Novog i Boke" koja je na juče održanim izborima u Herceg Novom osvojila sedam mandata i kako se očekuje učestvovaće u novoj opštinskoj vlasti. Sinoć su posle objavljivanja rezultata izbora u Herceg Novom dominirali naslovi da je "Milo Đukanović u Herceg Novom potučen do nogu", slični naslovi su bili su i posle izbora u Nikšiću. Je li Milo Đukanović konačno pobeđen? "U Herceg Novom Milo

Povezane vesti »

Ključne reči

Balkan, najnovije vesti »