Ukleta raskrsnica u dušanovoj: Prvo je tramvaj iskočio iz šina, a sada se pojavio krater i to sve posle duge rekonstrukcije (foto, video)

Blic 19.05.2021  |  Maja Popović
Ukleta raskrsnica u dušanovoj: Prvo je tramvaj iskočio iz šina, a sada se pojavio krater i to sve posle duge rekonstrukcije…

U Ulici cara Dušana, taman kada je konačno rekonstruisana, pojavio se nov problem - pre mesec dana tu je tramvaj iskočio iz šina, da bi sada na istom tom mestu, na uglu sa Knićaninovom, građane iznenadio krater! Iz još uvek nepoznatih razloga, u delu ulice čije je renoviranje završeno pre mesec dana, otvorila se velika rupa.

Istog dana otvor je zacementiran i prekriven najlonom, dok je rasuta kaldrma iskorišćena da drži najlon. Dan kasnije, slika je ista. Nadležni se do sada nisu oglašavali ovim povodom. Možemo pretpostaviti da su obilne padavine doprinele da se ovako nešto dogodi, ali hoće li tako biti nakon svakog pljuska? Ili je ovo prosto "ukleta raskrsnica"? Prolaznici koje je reporter "Blica" zatekao danas na ovom mestu, smatraju da je ovo samo dokaz o nestručnosti i nekvalitetu.

Blic »

Komentari

Beograd, najnovije vesti »