Zemunac Šiptar milione evra sakrio u švajcarskim bankama: Deponovao novac na ime Zorana Vukojevića Vuka, ali su i njega ubili!

Kurir 13.07.2021
Zemunac Šiptar milione evra sakrio u švajcarskim bankama: Deponovao novac na ime Zorana Vukojevića Vuka, ali su i njega…

Zoran Vukojević Vuk (42), svedok-saradnik u procesu za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića i zločine "zemunskog klana", poverio se dva meseca pre smrti nekadašnjem visokom državnom funkcioneru da je na njegovo ime u švajcarskim bankama Dušan Spasojević Šiptar ostavio milione evra.

On je tada otkrio i da je posedovao hrvatski pasoš, koji je Spasojević koristio za razne poslove. - Vukojević je na sastanku ispričao da je imao hrvatski pasoš jer je rođen u Novoj Gradiški, ali da je u njemu bila Spasojevićeva slika. Sa tim pasošem Dušan Spasojević je nesmetano putovao i u Švajcarsku, gde je ostavio milione evra na Vukojevićevo ime - otkriva sagovornik i prenosi Vukojevićeve reči: - Duća mi je jednom prilikom, kada se vratio s puta, u šali rekao:

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »