Đorđević: Tribina o Kosovu razbija medijski mrak u Beogradu

Beta 15.10.2021

Pokret "Oslobođenje" organizuje večeras u sklopu serijala "Razgovori sa narodom" tribinu o dešavanjima na Kosovu i Metohiji, a u razgovoru će učestvovati Marko Jakšić iz Narodnog pokreta Srba s Кosova i Metohije "Otadžbina".

Kako je u pozivu najavljeno, tribina je organizovana jer u Beogradu "vlada medijski mrak" o dešavanjima na Kosovu i važno je da ljudi sa lica mesta koji poznaju tematiku kažu šta se tamo dešava.

"Da budemo svetionik istine u naprednjačkom medijskom mraku", rekao je predsednik pokreta Mlađan Dorđević u pisanoj izjavi.

Đorđević je rekao da u ovom teškom trenutku za srpski narod u pokrajini, kada ga napada kosovski premijer Aljbin Kurti dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić "pušta Кosovo i Metohiju niz vodu", mora da se razgovara o tome šta može da se učini.

Tribina će biti održana u prostorijama pokreta "Oslobođenje" u Beogradu (Takovska 23), u 19.00 časova, a Jakšić će od 18.30 odgovarati na pitanja novinara.

Pokret je naveo da će zainteresovani moći da prate tribinu i onlajn, na njihovoj fejsbuk stranici, kao i na jutjub kanalu Srbin Info.

Ostale fotografije uz tekst

(Beta, 10.15.2021)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »