Glišići iz Šuma sa puno ljubavi nasleđuju uzgoj vinove loze od svojih predaka, proširili bi zasade al je problem radna snaga (FOTO, VIDEO)

Top press 30.11.2021
Glišići iz Šuma sa puno ljubavi nasleđuju uzgoj vinove loze od svojih predaka, proširili bi zasade al je problem radna…

Topola – Tradiciju uzgoja vinove loze na prostoru Topole započeo je još kralj Aleksandar Karađorđević sve do odlaska u Prvi svetski rat. Zbog bogatog istorijskog nasleđa i tradicije koja je duboko ukorenjena u brojnim porodicama vinova loza se i dan danas uspešno gaji. Generacije vinogradara odrastaju u vinogradima učeći od svojih predaka tajne uzgoja vinove loze, gde im se pored osnovnih tehnika ovog posla prenosi ljubav koja je neizostavna u vinogradarstvu. Foto: TopPres „Vinogradarstvom se bavim od svog

Topola – Tradiciju uzgoja vinove loze na prostoru Topole započeo je još kralj Aleksandar Karađorđević sve do odlaska u Prvi svetski rat. Zbog bogatog istorijskog nasleđa i tradicije koja je duboko ukorenjena u brojnim porodicama vinova loza se i dan danas uspešno gaji. Generacije vinogradara odrastaju u vinogradima učeći od svojih predaka tajne uzgoja vinove loze, gde im se pored osnovnih tehnika ovog posla prenosi ljubav koja je neizostavna u vinogradarstvu. Foto:

Top press »

Regioni, najnovije vesti »