Ovo je fenomenalno, za 6000 dinara avionom putujemo u Instambul: Prvi avion do Turske poleteo sa aerodroma Morava u Lađevcima, let tokom čitave godine (FOTO)

RINA 05.01.2022
Ovo je fenomenalno, za 6000 dinara avionom putujemo u Instambul: Prvi avion do Turske poleteo sa aerodroma Morava u Lađevcima…

Pretraga Registracija Ovo je fenomenalno, za 6000 dinara avionom putujemo u Instambul: Prvi avion do Turske poleteo sa aerodroma Morava u Lađevcima, let tokom čitave godine (FOTO) Kraljevo - Gužve i čekanja na beogradskom aerodromu sada je moguće izbeći, jer se i iz Šumadije može poleteti u svet.

Nakon Beča i Soluna, na aerodromu Morava u Lađevcima kod Kraljeva uvedena je i treća linija i jutros je poleteo prvi avion za Istanbul. Ono što je obradovalo putnike svakako je promotivna cena karti. "Ovo je fenomenalno, za samo 6000 hiljada kupili smo povratnu kartu, pritom smo oslobođeni i troškova puta do Beograda ili Niša što smo ranije uvek morali da uračunamo u troškove. Svim građanima centralne Srbije ovo je od izuzetnog značaja", rekao je jedan od putnika.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »