"Čuo sam nebuloze da je Matej držan u podrumu": Oglasio jedan od menadžera kluba "Gotik" u kojem nestali Splićanin bio u provodu: "u sve su umešali i belivuka"

Blic 12.01.2022
"Čuo sam nebuloze da je Matej držan u podrumu": Oglasio jedan od menadžera kluba "Gotik" u kojem nestali Splićanin bio u…

Jedan od menadžera kluba "Gotik", gde je Matej Periš bio sa drugovima u provodu pre nego što je nestao, kaže da kritične noći, 31. decembra, nikakvih incidenata nije bilo. - Matej i njegovi prijatelji nisu imali nijednu neprijatnu situaciju te noći u klubu.

Ni najmanji incident se nije desio ni sa njima, ni sa drugim gostima. Čuo sam neke nebulozne priče kako je Matej držan u podrumu kluba, ali, ljudi, to su notorne gluposti. Na snimcima kamera se jasno vidi da je istrčao iz kluba. Uostalom, jedan od Matejevih prijatelja mi je kasnije u neformalnom razgovoru i sam priznao kako nisu imali nijednu zamerku za vreme provedeno u klubu i kako su svi bili zadovoljni i provodom i uslugom - napominje sagovornik Informera.

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »