Ериксен: Срећан сам због повратка на терен

Бета 26.02.2022

Фудбалер Брентфорда Кристијан Ериксен рекао је данас да је срећан што се вратио на терен, након срчаног удара који је доживео на утакмици прошлог јуна.

"Ако изузмемо резултат, ја сам срећан човек. Диван је осећај вратити се после онога што сам преживео. Тренер Томас Франк није много рекао када сам улазио у игру. Последњих недеља смо свакодневно разговарали. Само ми је пожелео срећу и рекао да уживам у утакмици", рекао је Ериксен за Скај.

Ериксен је у 52. минуту утакмице против Њукасла ушао у игру и вратио се на терен у званичној утакмици први пут од 12. маја прошле године, када је доживео срчани удар играјући за репрезентацију Данске против Финске на Европском првенству.

Брентфорд је изгубио са 0:2.

"Никада не можете да предвидите шта ће се догодити у утакмици. Нисмо могли да предвидимо да ћемо тако рано остати са десеторицом. Момци су урадили све што су могли. На крају смо се добро борили", рекао је Ериксен.

"Од првог дана ово је посебна ствар. Брентфорд се добро бринуо о мени. Сви су били срећни и заиста услужни. Сви су овде. Моја породица, родитељи, моја деца, родбина и лекари који су ми помагали. Оно што су они прошли, теже је од онога што сам ја прошао", додао је он.

Упитан који су му циљеви до краја сезоне, Ериксен је одговорио: "Прво да вратим осећај, тај фудбалски осећај и да помогнем Брентфорду да остане у Премијер лиги".

"Сви знају да је свака утакмица важна. Сви су концентрисани да останемо у лиги. Нико није наиван, али сви су концентрисани на свој посао", рекао је Ериксен.

(Бета, 02.26.2022)

Повезане вести »

Кључне речи

Спорт, најновије вести »