Повезане вести

Миливојевић закуцао у своју мрежу, Свраке грабе ка опстанку, дебитовао Ериксен (видео)

Миливојевић закуцао у своју мрежу, Свраке грабе ка опстанку, дебитовао Ериксен (видео)

Спортски журнал 26.02.2022
Фудбалери Манчестер јунајтеда одиграли су на свом терену нерешено 0:0 са Вотфордом. Фудбалери Астон Виле победили су на гостујућем терену Брајтон са 2:0. Астон Вила је повела голом Метија Кеша у 17. минуту, а победу је обезбедио… »
Јуре ка лиги шампиона - Победе Бајера и Фрајбурга (видео)

Јуре ка лиги шампиона - Победе Бајера и Фрајбурга (видео)

Борусија је у Менхенгладбаху одиграла нерешено 2:2 против Волфсбурга, Бајерн славио у Франкфурту. Фудбалери Бајерна из Леверкузена победили су данас на свом терену Арминију из Билефелда са 3:0, у утакмици 24. кола Бундеслиге… »
Звезда у финалу квалификационог турнира Евролиге

Звезда у финалу квалификационог турнира Евролиге

Спорт клуб 26.02.2022
Јуниори Црвене звезде пласирали су се у финале квалификационог турнира Евролиге у Београду, пошто су савладали екипу Тофаша са 81:50 (22:14, 24:18, 17:8, 18:10). Црвено-бели су остварили трећу победу у групи А, а претходно… »
Слога и Златибор газе редом, Луковић блистао против Слодеса

Слога и Златибор газе редом, Луковић блистао против Слодеса

Спорт клуб 26.02.2022
У суботу је одиграно пет утакмица 24. кола Адмирал Бет Кошаркашке лиге Србије: Слодес - Металац 74:83, Лесковац Здравље - Дунав 86:83, Раднички - Тамиш 73:77, ОКК Нови Пазар - Златибор 75:81, Слога - Вршац 77:74. Ваљевци су… »
Ериксен: Срећан сам због повратка на терен

Ериксен: Срећан сам због повратка на терен

Бета 26.02.2022
Фудбалер Брентфорда Кристијан Ериксен рекао је данас да је срећан што се вратио на терен, након срчаног удара који је доживео на утакмици прошлог јуна. "Ако изузмемо резултат, ја сам срећан човек. Диван је осећај вратити се после… »
Обрукао се за све паре: Украјинац неславно обележио јучерашњи дан у Суперлиги Србије – фудбалер Радничког у епизоди ‘теже…

Обрукао се за све паре: Украјинац неславно обележио јучерашњи дан у Суперлиги Србије – фудбалер Радничког у епизоди ‘теже…

Хот спорт 26.02.2022
Фудбалери Радничког из Ниша кикснули су јуче у Суперлиги Србије, пошто су на домаћем терену одиграли нерешено са Новим Пазаром – 1:1. Нишлије су у овај меч ушле као изрезити фаворит, бар по стању на табели, међутим гости су… »
Страшни Звездини клинци! Још једна убедљива победа за финале!

Страшни Звездини клинци! Још једна убедљива победа за финале!

Спортске.нет 26.02.2022
Јуниорска екипа Црвене звезде наставила је да дели лекције ривалима на квалификационом турниру Евролиге ''Марко Ивковић''. Црвено-бели су данас уписали и трећу победу, после тријумфа над Валенсијом и Партизаном савладали су и… »
Ериксен поново игра фудбал: Ја сам срећан човек

Ериксен поново игра фудбал: Ја сам срећан човек

Спорт клуб 26.02.2022
Кристијан Ериксен поново игра фудбал. Дански интернационалац одиграо је први званични меч од када је колабирао на Европском првенству. Ериксен је у 52. минуту ушао у игру у мечу између свог Брентфорда и Њукасла, уз стајаће… »
Ревија картона у Брајтону, Кеш и Воткинс обрадовали Џерарда!

Ревија картона у Брајтону, Кеш и Воткинс обрадовали Џерарда!

Спортске.нет 26.02.2022
Фудбалери Астон Виле савладали су Брајтон у гостима резултатом 2:0 у оквиру 27. кола енглеске Премијер лиге. У веома тврдој утакмици, гости из Бирмингема успели су да остваре сигуран тријумф, а изабраници Стивена Џерарда повели… »
Двојка Виле у Брајтону

Двојка Виле у Брајтону

Спорт клуб 26.02.2022
Фудбалери Астон Виле победили су Брајтон на страни са 2:0 у 27. колу Премијер лиге. Дуел који због гужве у саобраћају није почео у предвиђеном термину од 16 часова сасвим заслужено је припао гостима из Бирмингема. Иако са мањим… »
Ериксен дебитовао за Брентфорд: Њукасл бежи са дна, а Манчестер јунајтед никога не може да добије

Ериксен дебитовао за Брентфорд: Њукасл бежи са дна, а Манчестер јунајтед никога не може да добије

Вечерње новости 26.02.2022
фото: АП Ериксен је ушао у игру у 52. минуту утакмцие Брентфорд - њукасла, коју су свраке решиле са 2:0 у своју корист. Данац је дошао у клуб из западног Лондона у јануару, након што је отпуштен из Интера, пошто Серији А не… »
‘Захвалан сам тренеру што ми је дао траку’: Капитен Србије бираним речима о селектору, ево шта Марко Јагодић Куриџа замера…

‘Захвалан сам тренеру што ми је дао траку’: Капитен Србије бираним речима о селектору, ево шта Марко Јагодић Куриџа замера…

Хот спорт 26.02.2022
У првој утакмици другог „прозора“ ФИБА квалификација за Светско првенство 2023, репрезентација Србије је у лепом амбијенту дворане „Александар Николић“ сасвим заслужено победила Словачку. Капитен кошаркаша Србије на јучерашњем… »
Убедљива победа Тотенхема, Кејн и Сон рекордери ПЛ

Н1 Инфо 26.02.2022
Фудбалери Тотенхема остварили су убедљиву победу 4:0 на гостовању Лидсу у 27. колу Премијер лиге. Постигли су Спурси три гола у првих пола сата и већ тада ‘завршили посао’. Изабраници Антонија Контеа на прави начин су реаговали… »

Спорт клуб 26.02.2022
Фудбалери Тотенхема остварили су убедљиву победу 4:0 на гостовању Лидсу у 27. колу Премијер лиге. Постигли су Спурси три гола у првих пола сата и већ тада ‘завршили посао’. Изабраници Антонија Контеа на прави начин су реаговали… »
Могу ли жабе до сензације: Пао је и Елче у Валенсији, Леванте све ближи тимовима изнад црте! (видео)

Могу ли жабе до сензације: Пао је и Елче у Валенсији, Леванте све ближи тимовима изнад црте! (видео)

Хот спорт 26.02.2022
Леванте рутинирао Елче на свом терену Фудбалери Левантеа лако су савладали Елче на домачем терену, резултатом 3:0, и тако најавили да ипак нису спремни да се опросте од Примере након пет сезона у њој. Домаћи су, делује, у право… »
Обрадовић славио у дуелу српских тренера, Гудурић одличан против Монака

Обрадовић славио у дуелу српских тренера, Гудурић одличан против Монака

Нова 26.02.2022
Кошаркаши Монака победили су на свом терену екипу Фенербахчеа са 92:78 (19:20, 36:13, 20:22, 17:23), у мечу 27. кола Евролиге. Алфа Дијало је за домаћи тим постигао 24 поена, уз шест скокова, Донатас Мотејунас је уписао 18 поена… »
Дебитовао са 34 године, а после три меча постао капитен: Сигурно нисам ово заслужио, зато хвала селектору Пешићу!

Дебитовао са 34 године, а после три меча постао капитен: Сигурно нисам ово заслужио, зато хвала селектору Пешићу!

Мондо 26.02.2022
Као и увек Марко Јагодић-Куриџа је био јако искрен и скроман. Као и увек Марко Јагодић-Куриџа је био јако искрен и скроман. Кошаркаши Србије савладали су екипу Словачке у мечу трећег кола квалификација за Светско првенство… »
Кошаркаши Звезде изгубили од Панатинаикоса

Кошаркаши Звезде изгубили од Панатинаикоса

Данас 26.02.2022
Кошаркаши Црвене звезде поражени су вечерас у Атини од екипе Панатинаикоса са 73:79 (23:17, 18:25, 18:17, 14:20), у мечу 27. кола Евролиге. Бољи од осталих у екипи Звезде био је Арон Вајт, који је остварио дабл-дабл са 14 поена… »
Јагодић-Куриџа: Хвала Пешићу на капитенској траци

Јагодић-Куриџа: Хвала Пешићу на капитенској траци

Србија је вечерас у Београду победила Словачку 75:63 у трећем колу квалификација за Светеско првенство 2023. године. Капитен кошаркаша Србије Марко Јагодић Куриџа сматра да је тим одиграо добру утакмицу против Словачке. Србија… »
Леванте савладао Елче, али остао последњи у Примери

Леванте савладао Елче, али остао последњи у Примери

Нова 26.02.2022
Фудбалери Левантеа победили су на свом терену екипу Елчеа са 3:0, у мечу 26. кола шпанске Примере. Домаћи тим је повео голом Хосе Луиса Моралеса у 37. минуту, а други гол за екипу из Валенсије постигао је Хорхе де Фрутос у 67… »
Чукарички срушио Спартак у Суботици, реми Радничког и Новог Пазара

Чукарички срушио Спартак у Суботици, реми Радничког и Новог Пазара

Нова 26.02.2022
Фудбалери Чукаричког победили су на гостовању екипу Спартака из Суботице са 2:1, у мечу 24. кола Суперлиге Србије. Гости су повели у четвртом минуту пошто је главом гол постигао Асмир Кајевић, а домаћи тим до изједначења долази… »
Кошаркаши Србије победили Словачку у квалификацијама за СП

Кошаркаши Србије победили Словачку у квалификацијама за СП

Данас 25.02.2022
Мушка кошаркашка репрезентација Србије победила је вечерас у Београду селекцију Словачке са 75:63 (24:18, 20:18, 18:18, 13:9), у мечу трећег кола Групе А квалификација за Светско првенство 2023. Најбољи учинак у домаћој… »

Вести дана »