"Монструм је блага реч за њу": Исповест Јасминининог сина о бруталном убиству: "Она је жива, проблем је што је у стану још један леш"

Блиц 05.03.2022
"Монструм је блага реч за њу": Исповест Јасминининог сина о бруталном убиству: "Она је жива, проблем је што је у стану још…

Не могу да верујем да је тако нешто могла да уради. То јесте моја мама, али монструм је блага реч за њу, ово је Денис М. (21), најстарији син Јасмине Стјепановић која је, како се сумња, убила супруга Синишу Сјепановића и данима га држала у стану, да би потом покушала да изврши самоубиство, рекао у својој исповести о злочину који се догодио и који је његов и живот његовог брата и сестара, Синишине и Јасминине деце, претворило у пакао.

Денис каже да се након свега што се догодило осећа као да је умрла и његова мајка. – Осећам се као да је умрла ту ноћ. Највећа грешка је што сам јој слепо веровао. Не знам да ли ће грех ићи на моју душу, али боље да се убила - проговара потресени Денис. Након тога је открио да је на дан кад је злочин откривен до касно био на послу. – Друг ме је довезао скоро до зграде и када сам изашао, видим полицију и Хитну. Потрчао сам и видео да се нешто дешава у стану.

Повезане вести »

Коментари

Хроника, најновије вести »