"Dete te se stidi, naneo si nam zlo": Bivši muž je optužio da mu je radila iza leđa sa makroom, Kaja nije štedela reči: "Čovek je fizički nasilnik"

Blic 03.04.2022
"Dete te se stidi, naneo si nam zlo": Bivši muž je optužio da mu je radila iza leđa sa makroom, Kaja nije štedela reči…

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je uhapšen menadžer pevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac, koji je navodno osumnjičen za posredovanje u elitnoj prostituciji, za domaće medije oglasio se i bivši muž pomenute pevačice, Nikola Dragojlović, koji je rekao kako su Kaja i Banjac njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti. On je rekao i da nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

Kaja Ostojić oglasila se na svom Instagram profilu povodom reči bivšeg muža, za koga nije imala ništa dobro da kaže. - U prilog izjavama ovih nekih prikaza iz moje ružne prošlosti (veoma mladih i nezrelih godina), najbolje govori činjenica da njegovo dete, koje je "kukavički kršteno iza njegovih leđa", sa njim ne razgovara i drži ga na "blok-u". Sva zla koja je on naneo meni i mom detetu ne bi stala u ovaj tekst, neplaćene alimentacije sam bila spremna da mu

Povezane vesti »

Komentari

Zabava, najnovije vesti »