Jelena Tomašević-Bosiljčić: “ Srećni vaskršnji praznici svim vašim čitaocima! Želim vam zdravlja i radosti. Hristos vaskrse !”

iKragujevac 24.04.2022
Jelena Tomašević-Bosiljčić: “ Srećni vaskršnji praznici svim vašim čitaocima! Želim vam zdravlja i radosti. Hristos…

Šesnaest godina prošlo je otkako je Jelena Tomašević Bosiljčić stigla u Beograd, u kojem je prethodno već dokazala da će muzika biti njena profesija.Baš tu se rodila njena ljubav s glumcem Ivanom Bosiljčićem, ali i njihova danas detegodišnja ćerka Nina. Iako su zbog posla često na putovanjima, pop pevačica iskoristila je praznične dane, koje provodi u rodnom Kragujevcu, da sa nama ukratko izvrši retrospekciju svog životnog I muzičkog puta!

Rodom ste iz Kragujevca u kojem ste proveli detinjstvo, kada okrenete stranicu unazad , čega se prvo setite? -Imala sam veoma bezbrižno i razigrano detinjstvo. Najviše vremena smo moj stariji brat Darko i ja provodili napolju, igrajući se sa našim drugarima. Uvek sam htela da budem deo njegovog društva i to mi je polazilo za rukom, samo kada sam im bila golman u fudbalskim utakmicama. (smeh) Završili ste nadaleko poznatu Prvu kragujevačku gimnaziju, po čemu pamtite

Pročitajte još

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »