"Ovo je moj poslednji vapaj": Ivana je žrtva nasilja rođenog brata, ali njene pozive u pomoć niko ne čuje: "Moja deca plaču, vrište, niko ne dolazi da pita šta se dešava"

Blic 08.05.2022
"Ovo je moj poslednji vapaj": Ivana je žrtva nasilja rođenog brata, ali njene pozive u pomoć niko ne čuje: "Moja deca…

Ivana Milutinov (39) iz Kovina godinama je žrtva nasilja rođenog brata sa kojim živi u istoj kući. Sa njom u porodičnom domu živi i troje maloletne dece, koji zbog nasilnog ujaka ne smeju da izađu u dvorište pa su zbog toga konstantno zaključani u kući. Ivana je nasilje koje je počelo još pre osam godina prijavljivala više puta, ali je njenom bratu određena samo zabrana, koju on krši.

- On je mene tukao i pre osam godina, i maltretirao nas je tako da ništa nismo smeli, i ja sam ga tada prijavila, te prijave postoje, tako da se ovo nasilje ponavlja - ovako za "Blic" Ivana počinje svoju tešku muku koja traje godinama i iz koje ne vidi izlaz. Ivana kaže prvi sukob ove godine desio se 26 januara kada je jedan mali nesporazum eskalirao u svađu gde je njen brat teškim rečima izvređao nju i njenog sina, i na osnovu policijske prijave dobio zabranu

Kovin »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »