Nove dojave o bombama: Danas na "udaru" tržni centri, dom učenika, muzej: Evakuisano na hiljade ljudi, prijave stižu iz minuta u minut (foto, video)

Blic 13.05.2022
Nove dojave o bombama: Danas na "udaru" tržni centri, dom učenika, muzej: Evakuisano na hiljade ljudi, prijave stižu iz…

Serija dojava o postavljenim bombama se nastavlja, u 15 časova stigle su dojave u četiri beogradska tržna centra, potom u Dom učenika na Vračaru, kao i u studentske domove, a sada je dojava stigla i u Muzej Jugoslavije, koji je takođe evakuisan i gde se nalazi kontradiverziona ekipa.

Prvo se oko 15 časova pojavila vest da je bomba postavljena u TC"Ada Mol", a samo nekoliko trenutaka kasnije i za još tri - BIG Rakovica i Beo šoping centar i Galerija. Obezbeđenje je naredilo hitnu evakuaciju i ljudi su napustili tržni centar, prenose posetioci na društvenim mrežama. - Zatečeni smo i u šoku, dokle više sa ovim dojavama, šta se ovo više dešava?! - kometarišu evakuisani ispred tržnog centra "Beo šoping centar", javlja naš reporter sa lica mesta.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »