Uraganke otkrile da li znaju koje devojke će ih zameniti u grupi, a jedna stvar u vezi Konstrakte im nije jasna: "Znale smo šta će biti na kraju" (video)

Blic 17.05.2022
Uraganke otkrile da li znaju koje devojke će ih zameniti u grupi, a jedna stvar u vezi Konstrakte im nije jasna: "Znale smo…

Devojke iz grupe "Hurricane" još nekoliko meseci će nastupati zajedno, a onda svaka ide svojim putem. Sad su pred našim kamerama prokomentarisale razlaz, ali i ovogodišnju srpsku predstavnicu na "Evroviziji", Konstraktu, koja je u velikom finalu tog takmičenja zauzela 5. mesto.

- Konstrakta je bila najjača! Mi smo joj pružile podršku od početka, ja sam sigurna bila da će biti u prvih pet. Do poslednjeg trenutka smo verovale da će da pobedi, ali i top pet je izuzetan rezultat. Svaka joj čast! - kazala je Ksenija Knežević iz grupe "Hurricane" pred našim kamerama, pa otkrila da li zna koje devojke će ih zameniti u bendu. - Ma, nemamo pojma ništa. Gubimo sad vreme, pričaćemo o tome. Ovo je zadnja turneja, mi smo to već napisale na mrežama.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »