"Ljutim se na Petra grašu": Tonči Huljić progovorio o ćerki i zetu, pa otkrio nepoznate detalje o pevaču: "Postao je poznat preko noći"

Blic 21.05.2022
"Ljutim se na Petra grašu": Tonči Huljić progovorio o ćerki i zetu, pa otkrio nepoznate detalje o pevaču: "Postao je…

Poznati tekstopisac Tonči Huljić ne krije uzbuđenje zbog braka ćerke Hane i dugogodišnjeg prijatelja Petra Graša, i prinove, koju očekuju polovinom jula. Iako obožava Petra, Tonči je ljut na zeta jer će u danima kada Hana treba da se porodi svakodnevno imati nastupe. Tim povodom, tekstopisac je bio inspirisan za novu pesmu i još maštovitiji spot, kojim je opisao čitavu situaciju u porodici. Kako kaže za Blic, unuku već sve čeka, stamena baka i paranoični deka.

– Lako je pričati o tome da želiš da budeš deda, ali kada dođe do toga, treba vremena da se snađeš. Uzbuđen sam i imam tremu od svega toga, sreća da imam stabilnu i stamenu suprugu koja će brinuti o tome. Sve je spremno u svim kućama, ograđuju se svi rizični prostori. Malo sam paranoičan, verovatno sam i dosadan po tom pitanju. Biću najveći paničar, neću biti stalno oko deteta, ali ću stalno pitati i maltretirati sve oko sebe. Kada se mala rodi, Petar će imati

Povezane vesti »

Zabava, najnovije vesti »