Iskra je čudo od deteta, hrabri Spartanac koji nikad ne odustaje: Iako slabovida ona niže muzičke uspehe od pete godine, a svake godine na maratonima širom Srbije pretrči na stotine kilometara (FOTO)

RINA 22.06.2022
Iskra je čudo od deteta, hrabri Spartanac koji nikad ne odustaje: Iako slabovida ona niže muzičke uspehe od pete godine, a…

Pretraga Registracija Iskra je čudo od deteta, hrabri Spartanac koji nikad ne odustaje: Iako slabovida ona niže muzičke uspehe od pete godine, a svake godine na maratonima širom Srbije pretrči na stotine kilometara (FOTO) Čačak - Od rođenja je pravi borac, a sada kada ima 17 godina ona i dalje ne odustaje.

Na najbolji mogući način dokazuje da osobe sa invaliditetom mogu mnogo toga i da nema mesta bilo kakvim predrasudama. Iskra Milenković iz Arenđelovca iako slepa uspela je da postane heroj nacije. Pravi je Spartanac i uz pomoć svog pratioca do sada je istrčala veliki broj maratona. Želela je da bude što boljeg zdravlja i da se pokrene. Izbor je pao na trčanje. 22.06.2022.

Pročitajte još

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »