Rat u Ukrajini: Ruska grupa "o" u napadu na Serbijanku; Nacisti Ajdara napravili vatrene tačke po stanovima (foto/video)

Večernje novosti 09.07.2022  |  Novosti online
Rat u Ukrajini: Ruska grupa "o" u napadu na Serbijanku; Nacisti Ajdara napravili vatrene tačke po stanovima (foto/video)

SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 135. dan. Američki predsednik DŽozef Bajden potpisao je juče novi paket oružane pomoći Ukrajini vredan do 400 miliona dolara, u šta će ući i četiri raketna sistema HIMARS i dodatna municija. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov objasnio je juče izjavu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, koji je rekao da Rusija još uvek ništa ozbiljno nije započela u Rusiji, ističući da je potencijal Rusije toliko veliki da je sada samo njegov mali deo uključen u

Foto: Tanjug/AP Artiljerijski dueli ruskih i ukrajinskih snaga vode se kod Slavjanska i Bahmuta. Dva civila su poginula, a 11 je povređeno tokom dana u napadima ukrajinskih trupa u Donjeckoj Narodnoj Republici, saopštilo je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre. "Otvažnie" ( Hrabri) nastavljaju da se probijaju do Severska: poražena je još jedna jedinica Oružanih snaga Ukrajine. Eliminisana je nacistička jedinica “Valhala”.

Pročitajte još

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »