"Sutra se vidimo na mestu gde nema kamera.: Dođi sama" Lažnom Vučićevom savetniku sudi se zbog jezivih pretnji sudiji, govorio joj da će "završiti u savi" i "dobiti sodu u oči"

Blic 21.07.2022
"Sutra se vidimo na mestu gde nema kamera.: Dođi sama" Lažnom Vučićevom savetniku sudi se zbog jezivih pretnji sudiji…

Zvonku Cvetkoviću iz Kragujevca, koji je nedavno nepravosnažno osuđen na šest godina zatvora u Višem sudu u Nišu jer je, lažno se predstavljajući kao savetnik premijera Srbije Aleksndra Vučića i funkcioner BIA pretnjom i iznudom stekao oko 30.000 evra i 350.000 dinara, sudiće se i pred Osnovnim sudom u Surdulici i to pod optužbom da je pretio sudiji Prekršajnog suda u Vladičinom Hanu Dragani Nikolić, saznaje "Blic".

Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu podiglo je optužni predlog protiv Cvetkovića, zbog sumnje da je učinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, i zatražilo da ga sud oglasi krivim i kazni sa godinu dana zatvora! Kako se navodi u optužnom predlogu u koji je "Blic" imao uvid, on se tereti da je 28. avgusta 2019.godine sa mobilnog telefona pozvao na broj fiksnog telefona Prekršajnog suda u Vladičinom Hanu i zatražio da se čuje sa sudijom Nikolić, kojoj se

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »