Ima raznih komšija iz pakla, ali ovako nešto još nismo videli! Zemunac je u dvorištu dovukao toliko smeća da preliva preko ograde visoke metar i po, a da vidite kakvu ulogu ima ovih 30 pasa! (foto)

Blic 11.08.2022

Žitelji Ševine ulice već godinama moraju da zapušavaju nos, da ga prekrivaju maramom ili prosto da zaobiđu jedan dobar deo ulice zbog nesnosnog smrada koji dolazi iz dvorišta jedne kuće. Njihov komšija već godinama njihove živote čini nepodnošljivim, jer je svoje dvorište bukvalno pretvorio u deponiju, a smeća ima toliko da mora da ga "pakuje" u kombije i automobile!

Nesnosan smrad koji se širi iz dvorišta kuće u Ševinoj ulici broj 14 već godinama remeti svakodnevni život nesrećnih komšija, kao i njihovo zdravlje. Pored stotina prijava i žalbi koje su podneli u poslednjih 10 godina, a bez obzira na to da je dvorište u par navrata već bilo pražnjeno, komšija iz pakla je nastavio da u svom dvorištu pravi deponiju kojoj bi čak i ona nekadašnja u Vinča pozavidela. - Ovo je prosto neverovatno, evo zvali smo vas ovde da snimimo jedan

Vinča »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »