Gođevac (SSP): Javna preduzeća odvajaju milionske iznose za reklamiranje na TV Studio B

Beta 13.08.2022

Potpredsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Gođevac saopštila je danas da "javna preduzeća u vlasništvu grada Beograda odvajaju milionske iznose za reklamiranje na televiziji Studio B koju je ova vlast prodala privatnicima", navodeći i da je "sadašnji vlasnik Saša Blagojević, vlasnik tabloida Alo".

 

"Javno postavljamo pitanje Ivanu Teljiću, direktoru Beograd-puta, kakve je tačno usluge pružila televizija Studio B u periodu od 6.6.2022. do 17.6.2022. godine tokom radnih dana i za iznos od milion i 560.000 dinara?", upitala je potpredsednice beogradskog odbora SSP Ana Gođevac.

 

Prema njenim rečima, "objave radova su informacije od javnog značaja svakako, a ne reklama koja treba da se plaća".

"Studio B već godinama ima povlašćene zakupe beogradskog poslovnog prostora kao televizija od posebnog značaja za Beograd, te je jasno da je njihov redovan posao briga o objavama informacija od značaja za građane Beograđane", ocenila je Gođevac.

Kako je navela, "pošto je reč o sumi plaćenoj za samo deset dana u jednom mesecu, postavljamo i pitanje, koliko je ukupno plaćeno ovoj televiziji od 1. januara 2022. do danas i za koje usluge?"

(Beta, 08.13.2022)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »