Ove metode podmlađivanja koriste mnoge velike domaće i svetske zvezde – postoji li način da one i nama smrtnicima budu dostupne?

Blic 18.08.2022
Ove metode podmlađivanja koriste mnoge velike domaće i svetske zvezde – postoji li način da one i nama smrtnicima budu…

Svakodnevno na mnogim medijima imamo priliku da saznajemo za neke nove metode za koje njihovi kreatori, ali i korisnici, tvrde da pomažu u podmlađivanju lica i tela, regeneraciji kože, zatezanju kože lica, odlaganju procesa starenja... Svaka od tih novih metoda, koje se iz dana u dan pojavljuju, nose sa sobom nesto drugacije, čudno, a mnogima su čak i neprijatni za videti, kao što su to na primer tretmani krvnom plazmom.

S druge strane, postoje i one metode koje su od davnina priznate, a svakome je poznato koje koristi i benefite nose sa sobom. I malo dete zna, na primer, da kada ga nešto boli, ne bi bilo loše da na to mesto stavi hladnu oblogu. Isto tako, svako od nas teži da bar jednom godišnje, najradije tokom zime, ode na planinu, da se nadiše čistijeg, svežijeg i lepšeg vazduha. Takođe, sigurno ste bar jednom čuli za tretmane u kriosauni ili u tretmane u barokomori. Među

Blic »

Komentari

Zabava, najnovije vesti »