Odvalila se stena i sručila na put: Odron u blizini tunela Šargan, vredni putari uspeli da sklone preko 10 kubika kamenja tokom noći (FOTO)

RINA 15.12.2022
Odvalila se stena i sručila na put: Odron u blizini tunela Šargan, vredni putari uspeli da sklone preko 10 kubika kamenja…

Pretraga Registracija Odvalila se stena i sručila na put: Odron u blizini tunela Šargan, vredni putari uspeli da sklone preko 10 kubika kamenja tokom noći (FOTO) Užice - Na magistralnom putu Užice - Kotroman u blizini tunela Šargan došlo je do odrona kada se na kolovoz sručila velika količina kamena, oko 150 metara kubnih.

Putari iz JP Putevi Užice odmah su upućeni na lice mesta, kako bi raščistili zatrpani put. "Usled smrzavanja, a zatim otopljavanja i kiše odvalila se stena, a na putu su se našli izuzetno krupni komadi kamena od po nekoliko kubika. Na lice mesta upućena je adekvatna mehanizacija, putari su bili angažovani tokom noći i uspeli su u potpunosti da raščiste put", rekao je za RINU Alen Mušanović ih Puteva Užice. 15.12.2022.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »