"Komšije ne birate, tu vas bog postavi": Vučić: U finalu ne znam za koga ću navijati, ali znam za koga ću u meču za 3. mesto - za Maroko

Večernje novosti 15.12.2022  |  Novosti online
"Komšije ne birate, tu vas bog postavi": Vučić: U finalu ne znam za koga ću navijati, ali znam za koga ću u meču za 3…

SVETSKO prvenstvo u Kataru bliži se kraju. LJubitelji fudbala prethodnih nedelja uživali su u sijaset fenomenalnih utakmica, a sportska dešavanja u senku su bacila i mnogo politička. Predsednik Aleksandar Vučić bio je jedan od miliona zaljubljenika u "magičnu igru" na travnatoj površinik oji je sa velikom strašću pratio mečeve Svetskog prvenstva, a o tome svedoči i njegovo najnovije gostovanje.

Foto: Tanjug Predsednik Srbije jedan deo gostovanja na "RTS" televiziji posvetio je završnici Mundijala i govorio o simpatijama koje gaji prema učesnicima planetarne smotre. Neizbežno je bilo i pitanje, da li je Aleksandar Vučić nekim slučajem navijao za Hrvatsku u njihovim dramatičnim mečevima? - Mislite ono "bravo, komšije", nisam. Ja sam večeras na sednici Vlade u ovom drugom delu koji je bio neobavezan čestitao Tomislav Žigmanovu, pripadniku hrvatskog naroda.

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »