Draža i Tito ujedinjeni samo na ovom mestu: Fudbaleri kluba "Stari drugari" učinili ono što nijednom plitičaru nije pošlo za rukom, četnici i partizani zajedno na terenu (FOTO)

RINA 31.12.2022
Draža i Tito ujedinjeni samo na ovom mestu: Fudbaleri kluba "Stari drugari" učinili ono što nijednom plitičaru nije pošlo…

Pretraga Registracija Draža i Tito ujedinjeni samo na ovom mestu: Fudbaleri kluba "Stari drugari" učinili ono što nijednom plitičaru nije pošlo za rukom, četnici i partizani zajedno na terenu (FOTO) Ljig - Da su nam sloga i jedinstvo u ovim teškim vremenima po srpski narod izuzteno potrebni, odavno smo svi shvatili.

Ali, jedan fubalski klub iz Ljiga to je pokazao i na delu. Nosi naziv Stari drugari i momci u njemu se se okupuli 2014. godine i to oko zajedničke ideje da sport bude tačka ujdiinjenja koja spaja ravnogorski i partizanksi pokret. Nakon osnivanja su osim ovog jedinstvenog naziva na klupski grb stavili likove Josipa Broza Tita i Draže Mihajlovića. Osnivač kluba znao je da je to i te kako moguće, jer je takav primer imao u svojoj porodici. 02.01.2023.

Pročitajte još

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »