"Videla sam Vladana u lokvi krvi": Žena koja je brinula o psima koji su nasmrt izujedali čoveka ispričala kako su se psi ponašali pre tragedije, ali i šta joj je rekla povređena žena (foto)

Blic 05.01.2023
"Videla sam Vladana u lokvi krvi": Žena koja je brinula o psima koji su nasmrt izujedali čoveka ispričala kako su se psi…

" Bila sam juče da nahranim pse. Bili su mirni. Nikada ranije nisu napali nikoga", priča Violeta M. žena koja je brinula o psima za koje se sumnja da su nasrmt izujedali Vladana Radosavljevića, a njegovu ženu teško povredili.

Violetu M. plaćala je mesecima unazad Milanka S. vlasnica pasa koja živi u Francuskoj da ih hrani. Kako kaže, pred tragedije ona je došla u vikendicu, nahranila pse, te ne misli da su psi napali Vladana jer su bili glasi. - Ja sam ih stavila u boks. Ti psi nikada ranije nikoga nisu napali. Tu su svakodnevno radnici koji rade tu vikendicu, psi izlaze šetaju, nikada nisu bili agresivni - priča Violeta M. Ona dodaje da ju je kada su Vladana napali psi zvala komšinica.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »