Povezane vesti

Uhapšena žena koja je hranila pse koji su usmrtili muškarca u Velikoj Ivanči

Politika 05.01.2023
Žena, koja je povremeno hranila pse koji su napali i usmrtili musskarca u Velikoj Ivanči, uhapšena je danas, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako se navodi, ona se sumnjiči da je počinila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi… »

Tužilaštvo u Mladenovcu prikuplja podatke o smrtonosnom napadu pasa

Politika 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je dalo nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa u Velikoj Ivanči na V.R. (62) 3. januara, koji je od posledica ujeda preminuo. Pre svega utvrđuje se… »

Psi koji su napali Radosavljevića su bili naučeni da kidišu na ljude

Dnevnik 05.01.2023
"Za svojih 10 godina rada nisam imao ovakav slučaj", kaže za “Blic” Budimir Grbić, direktor JKP "Veterina Beograd", kometarišući stravični događaj od juče u Velikoj Ivanči na Kosmaju, kada su tri vlasnička psa napala Vladana Radosavljevića… »

Uhapšena žena jer je hranila pse koji su usmrtili muškarca u Velikoj Ivanči

Dnevnik 05.01.2023
BEOGRAD: Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M. zaduženoj da u Velikoj Ivanči, u dvorištu kuće M. S. koja boravi u inostranstvu, hrani tri psa koji su… »

Otkrivamo zbog čega se u pritvoru nalazi čovek čiji su psi usmrtili Vladana na Kosmaju: Izujedali mu i suprugu

Telegraf 05.01.2023
Vladan je juče šetao Kosmajem kada su ga napala tri vlasnička psa. Arsen S., vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u pritvoru zbog krivičnog dela vezanog za drogu, saznaje "Telegaraf.rs". Kako saznajemo… »

Privedena žena koja je brinula o psima na Kosmaju: Izujedali Vladana nasmrt

Telegraf 05.01.2023
Policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu privela V. M. zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti. Žena, koja je povremeno hranila pse koji su napali i usmrtili muškarca u Velikoj Ivanči… »

Ko je odgovoran za smrt i za pse koji su i ranije napadali: Kada se hapsi vlasnik, "hapse" se i psi

Radio 021 05.01.2023
Odgovor na pitanje ko snosi odgovornost za tragičnu smrt novinara Vladana Radosavljevića daće tužilaštvo. Kako je saopšteno, Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu dobilo je nalog da prikupi sve podatke o napadu pasa na Radosavljevića i njegovu suprugu… »

Uhapšena žena koja je brinula o psima koji su nasmrt izujedali novinara VIDEO

B92 05.01.2023
Violeta M. (50) uhapšena je zbog sumnje da je učinila Teško krivično delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata. U pitanju je zena koja je povremeno hranila pse koji su juče napali i usmrtili Vladana… »

Vlasnica puštala noću krvoločne pse?! Bili van kaveza da bi čuvali dvorište i kuću - Vladana izujedali nasmrt na Kosmaju

Mondo 05.01.2023
Isplivali su još neki jezivi detalji tragedije koja se dogodila na Kosmaju kada su vlasnički psi izujedali novinara nasmrt. Isplivali su još neki jezivi detalji tragedije koja se dogodila na Kosmaju kada su vlasnički psi izujedali novinara nasmrt… »

Psi ubili novinara Vladana Radosavljevića: Tužilaštvo ispituje slučaj

Vreme 05.01.2023
Hronika U četvrtak su psi na smrt izujedali Vladana Radosavljevića. Od početka prošle godine ovo je sedmi slučaj napada pasa na ljude. Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se ova stravična nesreća ispita. Psi koji su juče ubili… »

Ekspert progovorio o hororu na Kosmaju: Čak i samojed može da vas ubije! Ovo su 2 jedina rešenja da preživite napad pasa

Kurir 05.01.2023
Poznatog analitičara i novinara Vladana Radosavljevića na Kosmaju su izujedali psi, pa je nesrećni čovek iskrvario na smrt. Kako Kurir saznaje, Radosavaljević je sa suprugom boravio u vikendici. Otišao je u šetnju i tada su ga napali psi. On je… »

Opasne pse puštali iz kaveza da čuvaju dvorište i kuću? Otkrivamo sve detalje jezivog ubistva na Kosmaju! Svi su…

Kurir 05.01.2023
Nakon što su na Kosmaju, u ataru sela Velika Ivanča u sredu popodne tri psa nasmrt izujedala novinara Vladana Radosavljevića (62), a njegovu suprugu povredila, Kurir saznaje da je vlasnica pasa M.S. noću puštala pse iz boksa da slobodno šetaju kako… »

Ekspert o tragediji na Kosmaju: Otkrio 2 načina da se zaštitite ako vas napadne pas - jedino ako se ovo desi nema spasa!

Mondo 05.01.2023
Ekspert je otkrio šta da radite i kako da se ponašate ako vas napadne pas ili više pasa. Ekspert je otkrio šta da radite i kako da se ponašate ako vas napadne pas ili više pasa. Poznatog analitičara i novinara Vladana Radosavljevića na Kosmaju su… »

Pamtiće ga po antologijskom TV duelu: Novinar Vladan Radosavljević, koji je tragično stradao od ujeda pasa, prvi je uradio…

Blic 05.01.2023
Analitičar i novinar Vladan Radosavljević (62), koji je preminuo sinoć nakon što su ga izujedali psi u blizini njegove vikendice u Velikoj Ivanči, bio je poznati novinar, osnivač nekoliko ugladnih medija i novinarskih škola, a ostaće upamćen i… »

Ceo svet je prenosio vest o masakru u srcu Šumadije: Mesto u kom su psi nasmrt izujedali novinara je najukletija tačka…

Kurir 05.01.2023
Tragična pogibija novinara Vladana Radosavljevića, kog su juče nasmrt izujedali psi u Velikoj Ivanči, nažalost nije prva tragedija koja je potresla ovo malo mestu kod Mladenovca u srcu Šumadije. Srbija nikada neće zaboraviti masakr koji je pre 10… »

Psi koji su ubili novinara na Kosmaju i ranije ujedali! Oglasila se majka dečaka koje su napali: "Teror traje mesecima!"

Mondo 05.01.2023
Poznatog analitičara Vladana Radosavljevića na Kosmaju su izujedali vlasnički psi, a jo. Poznatog analitičara Vladana Radosavljevića na Kosmaju su izujedali vlasnički psi, a jo Zora Mladenović, majka dečaka (8) i (14) koje su napali isti psi koji… »

Pritvor za ženu koja je hranila pse u Velikoj Ivanči: Isti psi koji su usmrtili novinara ranije su napali i devojčicu

Euronews 05.01.2023
Žena, koja je povremeno hranila pse koji su napali i usmrtili muškarca u Velikoj Ivanči je uhapšena, saopštio je MUP. Ona se sumnjiči da je počinila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati… »

"Blic" saznaje: Uhapšena žena koja je brinula o psima koji su nasmrt izujedali Vladana u Velikoj Ivanči

Blic 05.01.2023
Violeta M. (50) uhapšena je danas zbog sumnje da je učinila krivicno delo Teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata. U pitanju je zena koja je povremeno hranila pse koji su juče napali i usmrtili… »

"Teror pasa je trajao mesecima": Majka dečaka koje su napali isti psi koji su ubili Vladana: "Napali su mi oba sina, žalosno…

Blic 05.01.2023
Majka dečaka (8) i (4), Zora Mladenović koje su napali isti psi koji su nasmrt izujedali Vladana Radosavljevića na Kosmaju tvrdi da je teror trajao mesecima. Kako kaže, pre nego što je vlasnica Milanka S. odvela se u naselje Sedlar na Kosmaju bila… »

Uhapšena žena koja je hranila pse koji su ubili novinara, nije obezbedila kavez

Radio 021 05.01.2023
Pedesetjednogodišnja žena uhapšena je zbog sumnje da nije obezbedila kavez sa psima koji su iz dvorišta izašli na ulicu i umsrtili novinara Vladana Radosavljevića. Beogradsko Više javno tužilaštvo naložilo je određivanje zadržavanja za… »

Kurir saznaje: Uhapšena žena koja je čuvala pse koji su nasmrt izujedali Vladana na Kosmaju evo za šta se tereti!

Kurir 05.01.2023
Policija je po nalogu OJT u Mladenovcu privela V. M. (50) zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata, saznaje Kurir. V.M. je povremeno hranila pse koji su… »

Uhapšena žena zbog tragedije na Kosmaju, određeno joj zadržavanje: Hranila pse koji su nasmrt izujedali Vladana

Mondo 05.01.2023
V.M. je povremeno hranila pse koji su juče napali i usmrtili Vladana Radosavljevića u Velikoj Ivanči na Kosmaju. V.M. je povremeno hranila pse koji su juče napali i usmrtili Vladana Radosavljevića u Velikoj Ivanči na Kosmaju. Policija je po nalogu… »

Protiv vlasnika krvoločnih pasa jedan krivični postupak već u toku: Oglasilo se Više tužilaštvo u Beogradu zbog smrti na…

Kurir 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M, zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti. Violeta M. je bila zadužena da u… »

Mesecima kidisali na moju decu: Oglasila se majka dečaka koje su povredili razjareni psi koji su usmrtili Vladana na Kosmaju

Kurir 05.01.2023
Zora Mladenovic, majka dečaka (8) i (14) koje su napali isti psi koji su nasmrt izujedali novinara Vladana Radosavljevića na Kosmaju, tvrdi da je teror trajao mesecima. Majka dečaka nam je ispričala da su tri psa pre nego što ih je vlasnica M.S… »

Uhapšena žena koja je brinula o psima koji su nasmrt izujedali Radosavljevića

N1 Info 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M, zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti. Kako se navodi u saopštenju Višeg… »

Violeti M. zadržavanje do 48 sati zbog smrti V.R. kojeg su nasmrt izujedali psi

RTV 05.01.2023
BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M. zaduženoj da u Velikoj Ivanči, u dvorištu kuće M.S. koja boravi u inostranstvu, hrani tri psa koji su… »

Uhapšena žena koja je brinula o psima koji su nasmrt izujedali Vladana u Velikoj Ivanči

Nova 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M, zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti. Violeta M. je bila zadužena da u… »

Psi koji su usmrtili novinara Radosavljevića ranije napali devojčicu

Danas 05.01.2023
Vlasnički psi koji su usmrtili novinara Vladana Radosavljevića u Velikoj Ivanči, početkom novembra prošle godine napali su devojčicu u selu Nemenikuće, koja je srećom prošla sa lakšim povredama. Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog… »

Psi koji su usmrtili Radosavljevića smešteni u Veterinu Beograd, ispituju se okolnosti napada

RTS 05.01.2023
Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Veterina Beograd" Budimir Grubić kaže za RTS da su psi koji su izujedali novinara Vladana Radosavljevića smešteni u "Veterinu Beograd" i da se ispituju okolnosti koje su dovele do incidenta. Grubić je rekao da… »

VJT: Određeno zadržavanje ženi odgovornoj za čuvanje tri psa koja su usmrtila čoveka

Insajder 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M, zbog sumnje da je izvršila "teška dela protiv opšte sigurnosti". "Violeta M. je bila zadužena da u Velikoj Ivanči, u… »

Psi koji su izujedali Vladana nasmrt na Kosmaju napali i devojčicu u Sopotu

Telegraf 05.01.2023
Vlasnik pomenutih pasa je A.S. koji je u zatvoru od septembra, a psi su povereni na čuvanje M.S. Psi koji su rastrgli Vladana Radosavljwvića na Kosmaju, kako je sopštilo Više javno tužilaštvo, napali su devojčicu i naneli joj lake telesne povrede… »

Žena koja je hranila pse u policiji: Ispituju Violetu koju su plaćali da brine o životinjama koje su nasmrt izujedale…

Blic 05.01.2023
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu danas će u prostorijama policijske stanice u toj opštini biti saslušana Violeta M. žena koja je brinula o psima, koji su, kako se sumnja, nasmrt izujedali Vladana Radosavljevića, a njegovu ženu… »

"Psi su jednom napali i ujeli 2 deteta" Prijatelj Vladana očajan: Svaki dan smo se sastajali, jeli, pili ovo je strašno…

Kurir 05.01.2023
Prijatelj pokojnog novinara Vladana Radosavljevića, Milan S., za Kurir otkriva kakav je Vladan bio čovek, ali i koliko problema meštani imaju sa ljudima koji ne vode računa o svojim psima, pogotovo sa M.S. čiju su psi nasmrt izujedali novinara. - On… »

„Ti psi su i ranije napadali i decu, ljudi u strahu nose motke kada prolaze“: Meštani otkrivaju detalje o zverima koje su…

Nova 05.01.2023
Tri psa koja su nasmrt izujedala novinara i analitičara Vladana Radosavljevića juče u mladenovačkom naselju Velika Ivanča u vlasništvu su Arse S. koji se trenutno, kako su za portal Nova.rs ispričale komšije, nalazi na izdržavanju zatvorske kazne… »

Psi bili naučeni da kidišu na ljude; u toku je uviđaj VIDEO

B92 05.01.2023
Direktor JKP "Veterina Beograd" Budimir Grubić kaže za RTS da su psi koji su izujedali novinara Vladana Radosavljevića smešteni u "Veterini Beograd". Kako kaže Grubić ispituju se okolnosti koje su dovele do incidenta i dodaje da se radi o stafordu… »

Jezive scene na mestu tragedije u Velikoj Ivanči: Odavde su pobegli psi i Vladana ujedali do smrti! (foto)

Kurir 05.01.2023
Vidljivi tragovi krvi i dalje su na mestu gde su juče tri vlasnička psa do smrti izujedala novinara Vladana Raosavljevića (62) u Velikoj Ivanči. - Bio je živ kada sam ga zatekao na zemlji. Žena koja ih je čuva, vratila je pse u boks - rekao je… »

"Vladan nepomično ležao, a njegova povređena žena zapomagala" Komšije o horor sceni u Velikoj Ivanči: Ovde ima najmanje…

Kurir 05.01.2023
Novinara Vladana Radosavljevića juče su u Velikoj Ivanči nasmrt izujedali psi u vlasništvu njegovog komšije A.S., na samo nekoliko metara od vikendice u kojoj je boravio. Kako za Kurir objašnjavaju komšije koje su bile na licu mesta, prizor je bio… »

"Videla sam Vladana u lokvi krvi": Žena koja je brinula o psima koji su nasmrt izujedali čoveka ispričala kako su se psi…

Blic 05.01.2023
" Bila sam juče da nahranim pse. Bili su mirni. Nikada ranije nisu napali nikoga", priča Violeta M. žena koja je brinula o psima za koje se sumnja da su nasrmt izujedali Vladana Radosavljevića, a njegovu ženu teško povredili. Violetu M. plaćala je… »

Ovi psi bili su naučeni da kidišu na ljude! Životinje koje su izujedale analitičara nasmrt ranije napale dete?!

Mondo 05.01.2023
Psi koji su usmrtili Vladana Radosavljevića napali su u novembru dečaka koji je zadobio povrede. Psi koji su usmrtili Vladana Radosavljevića napali su u novembru dečaka koji je zadobio povrede. U novembru prošle godine psi, koji su usmrtili Vladana… »

"Komšinica mi je javila da su psi istrčali i da napadaju ljude, ali već je bilo mnogo krvi"

Telegraf 05.01.2023
Prema njenim rečima, kada je istrčala napolje pored tela muškarca videla je i druge pse, a ne samo ove o kojima brine. Meštani Kosmaja nemi su od bola zbog tragedije koja ih je zadesla. Tri psa koja su u vlasnistvu A. S. pobegla su iz dvorišta i… »

Otkriveno ko je vlasnik pasa koji su nasmrt izujedali novinara Vladana "Brinuo je o njima, nešto pošlo naopako otkad je u…

Kurir 05.01.2023
Vlasnik pasa koji su juče popodne nasmrt izujedali novinara Vladana Radosavljevića je mladić A.S, saznaje Kurir. - U maloj ulici odakle je mladić koji se trenutno nalazi u pritvoru ima bar 10 pasa, svi su vlasnički i do juče nije bilo problema… »

VIDEO Jezivi prizori na mestu gde su psi nasmrt izujedali novinara: Ovde su zveri napale muškarca i njegovu suprugu

Nova 05.01.2023
Vladan Radosavljević (62), novinar i analitičar, preminuo je od stravičnih ujeda pasa u mestu Velika Ivanča kod Mladenovca 3. januara. Tužilaštvo i policija ispituju sve okolnosti ovog slučaja, a kako su saopštili iz Veterine Beograd, reč je o… »

Direktor JKP "Veterina": Psi koji su usmrtili novinara "naučeni da kidišu na ljude"

Radio 021 05.01.2023
Direktor Javno-komunalnog preduzeća "Veterina Beograd" Budimir Grubić kaže da su psi koji su izujedali novinara Vladana Radosavljevića smešteni u ovu ustanovu. Dodaje u razgovoru za RTS da se ispituju okolnosti koje su dovele do incidenta. Grubić je… »

Veliki tragovi krvi, razbacane stvari: Jezive scene na mestu tragedije u Velikoj Ivanči ( foto, video)

Blic 05.01.2023
Veliki tragovi krvi na ulici, krvava garderoba i krpe...na mestu tragedije u Velikoj Ivanči gde su psi nasmrt izujedali Vladana Radosavljevića (62), a njegovu ženu Olgu koja je pokušavala da ga spasi teško povredili i danas su zastrašujuće scene… »

Otkriveno ko je vlasnik pasa koji su izujedali novinara na smrt! Komšije iznele detalje - Imao ih je barem 10!

Mondo 05.01.2023
Mladić A. S. je vlasnik pasa koji su izujedali analitičara i novinara Vladana Radosavljevića. Mladić A. S. je vlasnik pasa koji su izujedali analitičara i novinara Vladana Radosavljevića. Vlasnik pasa koji su juče popodne nasmrt izujedali novinara… »

"Vlada je bio živ, ali sam čuo da mu nema spasa, žena je jaukala i nju su psi izujedali": Očevidac tragedije

Telegraf 05.01.2023
Timotijević kaže da ne zna ko je pustip pse da izađu na ulicu i da do sada nije bilo problema. Novinara Vladana Radosavljevića (62) iz Beograda umro je nakon što su ga na Kosmaju izujedala tri psa koja su, navodno, u vlasništvu A. S. koji se nalazi… »

Psi koji su usmrtili Radosavljevića smešteni u Veterini Beograd, tužilaštvo dalo nalog za istragu

Novi magazin 05.01.2023
Direktor Javno-komunalnog preduzeća "Veterina Beograd" Budimir Grubić kaže za RTS da su psi koji su izujedali novinara Vladana Radosavljevića smešteni u "Veterini Beograd" i da se ispituju okolnosti koje su dovele do incidenta. Grubić je rekao da se… »

Direktor Veterine Beograd: Psi koji su usmrtili Radosavljevića bili vlasnički i naučeni da kidišu na ljude

Danas 05.01.2023
Direktor Javno-komunalnog preduzeća „Veterina Beograd“ Budimir Grubić kaže za RTS da su psi koji su izujedali novinara Vladana Radosavljevića smešteni u „Veterini Beograd“ i da se ispituju okolnosti koje su dovele do incidenta. Grubić je… »

"Ovi psi su bili naučeni da kidišu na: Ljude!" Direktor "Veterine" šokiran tragedijom u Velikoj Ivanči u kojoj su tri psa…

Blic 05.01.2023
"Za svojih 10 godina rada nisam imao ovakav slučaj", prvo je što je rekao za “Blic” Budimir Grbić, direktor JKP "Veterina Beograd", kometarišući stravični događaj od juče u Velikoj Ivanči na Kosmaju, kada su tri vlasnička psa napala Vladana… »

"Ovi psi su bili naučeni da kidišu na: Ljude!" Direktor "Veterine" šokiran tragedijom u Velikoj Ivanči u kojoj su tri psa…

Blic 05.01.2023
"Za svojih 10 godina rada nisam imao ovakav slučaj", prvo je što je rekao za “Blic” Budimir Grbić, direktor JKP "Veterina Beograd", kometarišući stravični događaj od juče u Velikoj Ivanči na Kosmaju, kada su tri vlasnička psa napala Vladana… »

Psi koji su ubili čoveka pre dva meseca napali dete (14): Novi detalji istrage tragedije u Velikoj Ivanči: "o psima od…

Blic 05.01.2023
Psi koji su nasmrt izujedali Vladana Radosavljevića (62), a njegovu suprugu koja ga je spasavala teško povredili, kako se sumnja, u novembru mesecu su napali dete (14), saznaje "Blic". Prema informacijama koje posedujemo, a šta pokazuju prvi rezultati… »

Tužilaštvo u Mladenovcu prikuplja podatke o napadu pasa na muškarca u Velikoj Ivanči

Euronews 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je dalo nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa u Velikoj Ivanči na V.R. (62) 3. januara, koji je od posledica ujeda preminuo. Pre svega utvrđuje se… »

Oglasilo se tužilaštvo povodom smrti analitičara na Kosmaju! "Zašto su se psi nalazili van dvorišta"?!

Mondo 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se prikupe podaci povodom smrti analitičara kog su ubili psi na Kosmaju. Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se prikupe podaci povodom smrti analitičara kog su ubili psi na Kosmaju… »

Oglasilo se Više javno tužilaštvo o jezivoj smrti u Velikoj Ivanči: Proverava se ko je vlasnik i zašto su psi bili van…

Nova 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je dalo nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa na Vladana Radosavljevića (62) 3. januara u Velikoj Ivanči, koji je od posledica ujeda preminuo. „Pre… »

Bili su naučeni da kidišu na ljude: Direktor "Veterine Beograd" o psima koji su nasmrt izujedali Vladana

Telegraf 05.01.2023
Stravična nesreća dogodila se juče na Kosmaju kada je čopor pasa napao i ubio novinara Vladana Radosavljevića. Direktor Javno-komunalnog preduzeća "Veterina Beograd" Budimir Grubić kaže za RTS da su psi koji su izujedali novinara Vladana… »

"Zašto su se psi našli van dvorišta": Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije na Kosmaju

Telegraf 05.01.2023
Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva, pre svega utvrđuje se da li su psi vlasnički, ko je vlasnik pasa i zašto su se našli van dvorišta. Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da… »

Tužilaštvo dalo nalog za istragu napada pasa na novinara Vladana Radosavljevića

N1 Info 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa na novinara Vladana Radosavljevića (62) 3. januara u Velikoj Ivanči, koji je od posledica ujeda preminuo. Kako se navodi u… »

Psi koji su nasmrt izujedali novinara naučeni da kidišu na ljude: Veterina Beograd o jezivoj smrti u Velikoj Ivanči

Nova 05.01.2023
Direktor Javno-komunalnog preduzeća Veterina Beograd Budimir Grubić rekao je da su psi koji su izujedali novinara Vladana Radosavljevića smešteni u Veterini Beograd i da se ispituju okolnosti koje su dovele do incidenta. Stravična nesreća dogodila… »

"Zašto su se psi našli van: Dvorišta?" Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Velikoj Ivanči

Blic 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa na Vladana Radosavljevića (62) 3. januara u Velikoj Ivanči, koji je od posledica ujeda preminuo. Kako je saopšteno iz… »

Oglasilo se tužilaštvo povodom smrti Vladana Radosavljevića Utvrđuje se kako su se psi našli van dvorišta!

Alo 05.01.2023
Pre svega utvrđuje se da li su psi vlasnički, ko je vlasnik pasa i zašto su se našli van dvorišta. Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa na Vladana… »

Mediji: Novinara Vladana Radosavljevića nasmrt izujedali psi

Cenzolovka 05.01.2023
Novinar i analitičar Vladan Radosavljević (62) preminuo je nakon što su ga izujedali psi u Velikoj Ivanči kod Mladenovca. Vladan Radosavljević (snimak ekrana, Jutjub PG Mreža) Kako prenose beogradski mediji, u napadu pasa povređena je i njegova… »

"Psi bili naučeni da kidišu na ljude" Oglasila se Veterina Beograd posle nesreće u Velikoj Ivanči: Do smrti ujedali…

Kurir 05.01.2023
Direktor Javno-komunalnog preduzeća Veterina Beograd Budimir Grubić rekao je da su psi koji su izujedali novinara Vladana Radosavljevića smešteni u Veterini Beograd i da se ispituju okolnosti koje su dovele do incidenta. Stravična nesreća dogodila… »

Tužilaštvo o napadu pasa na novinara: Utvrditi zašto su se psi našli van dvorišta

Radio 021 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Osnovnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi podatke o napadu pasa na Vladana Radosavljevića u Velikoj Ivanči, koji je od posledica ujeda preminuo. Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva, pre… »

Tužilaštvo pokreće istragu u slučaju napada pasa na novinara: Ispituju se tri ključne stvari!

Kurir 05.01.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa na V.R. (62) 3. januara u Velikoj Ivanči, koji je od posledica ujeda preminuo. Pre svega utvrđuje se da li su psi… »

Naložena istraga slučaja o napadu pasa na Vladana Radosavljevića: Utvrđuju se tri stvari

Telegraf 05.01.2023
Tužilaštvo će blagovremeno obaveštavati javnost o daljim koracima u ovom slučaju. Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa na Vladana Radosavljevića (62) 3… »

Vlasnik pasa koji su nasmrt izujedali muškarca je na izdržavanju kazne: Novi detalji horora u Velikoj Ivanči

Nova 05.01.2023
Žena koja je hranila pse koji su nasmrt izujedali novinara i analitičara Vladana Radosavljevića (62) izjavila je da je vlasnik zivotinja u zatvoru na izdržavanju kazne, a da je za ishranu pasa angažovana, kako navodi, izvesna gospođa koja se… »

3 psa koja su na smrt izujedala Vladana na Kosmaju nisu lutalice, vlasnik u zatvoru

Luftika 05.01.2023
A.S., vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zatvoru na na izdržavanju kazne. Kako se saznaje, kuća u kojoj su psi bili smešteni nije njegova, već žene iz Francuske. O psima se brinula komšinica sa… »

Novi jezivi detalji tragedije u velikoj ivanči: Vlasnik 3 psa, koji su nasmrt izujedali Vladana, u zatvoru na izdržavanju…

Kurir 05.01.2023
Vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zatvoru na izdržavanju kazne, a kuća u kojoj su psi bili smešteni nije njegova, već jedne žene iz Francuske. O psima, koje je posle tragedije preuzela Zoo-higijena… »

"Vlasnik pasa je na izdržavanju kazne u zatvoru": Novi jezivi detalji tragedije u Velikoj Ivanči: Žena koja je hranila…

Blic 05.01.2023
Žena koja je hranila pse koji su nasmrt izujedali novinara i analitičara Vladana Radosavljevića (62) izjavila je da je vlasnik zivotinja u zatvoru na izdržavanju kazne , a da je za ishranu pasa angažovana, kako navodi, izvesna gospođa koja se… »

Vlasnik 3 psa, koji su nasmrt izujedali Vladana, u zatvoru je na izdržavanju kazne: Olga ima ugriz i na leđima

Telegraf 05.01.2023
Vladanova supruga Olga ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu. Arsa S., vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zuatvoru na na… »

Stravični detalji sa kosmaja Vladana rastrgli vlasnički psi sa ogrlicama!

Alo 05.01.2023
Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika. Tri psa koja su juče na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je Tanjugu u… »

"Vlasnik pasa je na izdržavanju kazne u zatvoru": Novi jezivi detalji tragedije u Velikoj Ivanči: Žena koja je hranila…

Blic 05.01.2023
Žena koja je hranila pse koji su nasmrt izujedali novinara i analitičara Vladana Radosavljevića (62) izjavila je da je vlasnik zivotinja u zatvoru na izdržavanju kazne , a da je za ishranu pasa angažovana, kako navodi, izvesna gospođa koja se… »

Novinara Vladana Radosavljevića nasmrt izujedali psi

Danas 05.01.2023
Novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe Mreža Vladan Radosavljević (62) tragično je preminuo, a njegova supruga Olga (58) teško je povređena nakon što su ih danas na Kosmaju napali i izujedali psi lutalice, potvrdila je… »

"Ovo Niko nije zaslužio, posebno ne ti": Na mrežama se opraštaju od novinara Vladana Radosavljevića kog su nasmrt izujedali…

Blic 04.01.2023
Analitičar i novinar Vladan Radosavljević (62) preminuo je nakon što su ga izujedali psi u Velikoj Ivanči. Na društvenim mrežama se opraštaju od Vladana, a novinarka i voditeljka Suzana Trninić navela je sledeće: - Niko nije to zaslužio. Posebno… »

Vladana nasmrt izgrizla tri vlasnička psa! Najnovije informacije o tragediji u Velikoj Ivanči: "Psi su nosili ogrlice sa…

Blic 04.01.2023
Tri psa koja su danas izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je Tanjugu u Veterini Beograd. Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona… »

Vesti dana »