"Živimo u strahu, psi kidišu na decu": Meštani Kosmaja ogročeni nakon Vladanove smrti: "Vlasnici ostavljaju pse same i gladne na vikendicama"

Blic 06.01.2023
"Živimo u strahu, psi kidišu na decu": Meštani Kosmaja ogročeni nakon Vladanove smrti: "Vlasnici ostavljaju pse same i…

"Živimo u strahu, ne možemo da izađemo napolje. Krvoločni, gladni psi formiraju čopore i terorišu nas godinama unazad. Napadaju i ubijaju životinje, kidišu na decu. Ubijaju naše pse i mačke, ulaze nam u dvorišta. Obraćali smo se i nadležnim službama, međutim bez odgovora", priča za "Blic" Nataša Andrić, žena koja živi na Kosmaju nedaleko od mesta gde su psi nasmrt izujedali Vladana Radosavljevića, a njegovu ženu teško povredili.

Nedaleko od samog centra grada, meštani Kosmaja godinama unazad trpe teror čopora vlasničkih pasa, a kako naglašavaju niko ne reaguje na njihove apele. Kako kažu, bilo je pitanje dana kada će ti psi usmrtiti čoveka. Reporteri "Blica" sastali su se sa ogorčenim meštanima, a neposredno pre nego što smo se našli sa njima na ulici nas je zatekla jeziva scena. Put nam je preprečio labrador koji je u ustima nosio ubijenog zeca koga je sudeći po sceni nedavno ulovio.

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »