"Pucao je u Srbe, rikošet ili ne, To je pokušaj ubistva": Gradonačelnik Štrpca izneo nove detalje o napadu na dečaka i mladića iz Gotovuše: "Stefanova majka je u šoku, ne zna sve detalje"

Blic 08.01.2023
"Pucao je u Srbe, rikošet ili ne, To je pokušaj ubistva": Gradonačelnik Štrpca izneo nove detalje o napadu na dečaka i…

"Osumnjičeni A. K. je pucao na grupu Srba, bio to rikošet ili ne, to je pokušaj ubistva", rekao je gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić iznoseći nove detalje napada na dvojicu mladih Srba, Stefana i Miloša Stojanovića. Komentarišući izjavu Stefanove (11) majke Zorice, koja je rekla da je A. K. pucao u asfalt, Jevtić je naveo da je ona "u šoku i da ne zna sve detalje napada".

On je dodao da su i očevici i zvanični organi utvrdili da je napad koji se u okolini Štrpca dogodio na Badnji dan bio pokušaj ubistva. - To stoji u zvaničnim izveštajima Policije i Tužilaštva. Nemojte da zloupotrebljavate njenu muku -rekao je Jevtić reagujući na navode Stefanove majke. Zorica Stojanović, majka malog Stefana (11) koje je u petak povređen u ruku iz pištolja kod Štrpca, izjavila je da prema informacijama koje ima osumnjičeni za ranjavanje njenog sina

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »