Insajder saznaje: Postupak protiv Aleksandra Savića, bivšeg predsednika Opštine Voždovac u fioci zbog nepostupanja policije po nalogu tužilaštva (VIDEO)

Insajder 09.01.2023  |  Insajder
Insajder saznaje: Postupak protiv Aleksandra Savića, bivšeg predsednika Opštine Voždovac u fioci zbog nepostupanja policije…

Nizu slučaja, poput rešenja u Savamali, sumnje u zloupotrebe miliona evra za gafisikaciju ili izgradnje objekta na Pančićevom vrhu, u kojima je policija kočila istragu tužilaštva, pridružio se još jedan, po svemu sudeći politički osetljiv slučaj. Kako pokazuje istraživanje Insajdera, u pitanju je postupak protiv bivšeg predsednika Opštine Voždovac, a sada pomoćnika gradonačelnika Beograda - Aleksandra Savića.

Zbog sumnje u malverzacije sa zemljištem zemljoradničke zadruge Avala, još pre dve i po godine, Pokret “Slobodna Srbija” podneo je Tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu protiv tadašnjeg predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića i još nekoliko gradskih funkcionera među kojima je i Nemanja Stajić bivši gradski sekretar za poslove ozakonjenja objekata. “Ljudi koji su radili i vodili istragu su bili vrlo korektni, vrlo su ozbiljno to shvatili.

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »