Kućica na Drini jedva se drži pod naletima nabujale reke: Vodena bujica šiklja niz njene otvorene strane, svi se nadaju da će simbol Bajine Bašte ponovo preživeti (FOTO)(VIDEO)

RINA 19.01.2023
Kućica na Drini jedva se drži pod naletima nabujale reke: Vodena bujica šiklja niz njene otvorene strane, svi se nadaju da…

Pretraga Registracija Kućica na Drini jedva se drži pod naletima nabujale reke: Vodena bujica šiklja niz njene otvorene strane, svi se nadaju da će simbol Bajine Bašte ponovo preživeti (FOTO)(VIDEO) Bajina Bašta - Ogromne padavine na teritoriji Bajine Baše ponovo su u opasnost dovele najveću turističku atrakciju ove opštine.

Kućica na steni jedva odoleva naletima nabujale Drine. Ipak, meštani se nadaju da će kao i mnogo puta do sada opva neobična građevina izdržati. "Za sada se još uvek dobro drži i to zahvaljujući mehanizmu koji je napravljen posebno za ove situacije. Podignute su starane kući i voda za sada kroz nju prolazi, nadamo se da će tako i ostati. Očekujemo da simbol Bajine Bašte ponovo opstane pred bujicom", rekao je z RINU Siniša Spasojević iz TO Tara - Drina. 19.01.2023.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »