"Brajan je zamišljen i čudan.: Ne mogu to da podnesem!" Majka Ane Volš za "Blic" otkriva nove detalje iz života ćerke: Otkrila joj je bračnu tajnu samo mesec dana pre nestanka!

Blic 21.01.2023
"Brajan je zamišljen i čudan.: Ne mogu to da podnesem!" Majka Ane Volš za "Blic" otkriva nove detalje iz života ćerke…

"Kada je Ana bila u Beogradu u periodu novembar-decembar rekla mi je da želi da više vremena provodi sa decom. Pomenula je i Brajana. Rekla je da se promenio. Da je odsutan, zamišljen i da to više ne može da podnese...", priča za "Blic" u svojoj najpotresnijoj ispovesti do sada Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, Beograđanke koja je nestala u novogodišnjoj noći u Americi, a koju je, kako se osnovano sumnja, brutalno ubio suprug Brajan.

Slomljena od bola, pognute glave, Milanka je nam je otvorila vrata svog doma i jedva izustila... - Danas je 20. dan da ja ne znam ništa o svom detetu... Milanka je za "Blic" pričala o Ani, njenom braku sa Brajanom, ali i potrazi za njenom ćerkom. Naglas je izgovarala svoje misli, tumačila informacije koje je pročitala u medijima, jer kako kaže, samo iz medija saznaje šta se dešava. I posle svega želi da veruje da će dobiti lepu vest; živi za to da još samo jednom

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »