Partizan žestoko oštećen u derbiju?! Pojavio se snimak koji otkriva sve: Sudijska greška odlučuje sudbine večitih u Evroligi? (video)

Večernje novosti 28.01.2023  |  Novosti online
Partizan žestoko oštećen u derbiju?! Pojavio se snimak koji otkriva sve: Sudijska greška odlučuje sudbine večitih u…

VEČITI derbi, Crvena zvezda - Partizan, ponovo je doneo košarkašku dramu u Beogradu. Crno-beli stigli su do trijumfa sa pola koša razlike, čime nisu nadmašili večitog rivala u međusobnom skoru, s obzirom da su crveno-beli u prvom evroligaškom duelu pobedili tri koša razlike. I tada, a i sada strelac trojke u poslednjoj sekundi bio je Nemanja Nedovića, samo deluje da ovoga puta pogodak nije bio regularan.

FOTO: Printskrin Podsetimo kada je Dante Egzum sa nova dva bacanja, pet sekundi pre završetka utakmice, doneo je nedostižnih 75:79 Partizanu, što je trojka Nedovića pred konačni zvuk sirene samo ublažila. Ali... Tih konačnih 78:79 bi, u evenutalnoj drami na tabeli Evrolige, moglo mnogo više da znači Crvenoj zvezdi, jer je sada izgubila samo sa jednim poenom razlike, a pobedila Partizan sa +3 (73:76) 8. decembra u Beogradskoj areni. Odnosno, zahvaljujući košu

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »