"Držali smo televizor da ne padne, sve se ljuljalo i to je trajalo!": Građani širom Srbije svedoče da su ovaj zemljotres osetili mnogo jače nego jučerašnji! (video)

Blic 14.02.2023
"Držali smo televizor da ne padne, sve se ljuljalo i to je trajalo!": Građani širom Srbije svedoče da su ovaj zemljotres…

Da se sada, nakon najnovijeg zemljotresa u Rumunijiji, koji se desio oko 14.20 sati, prilično ljuljalo u zgradama, svedoče građani širom Srbije. U Beogradu se, za razliku od juče, osetio mnogo jače, a isto kaže i građani iz svih drugih krajeva naše zemlje.

- U Kladovu se potres osetio mnogo više nego prethodni. Pričala sam telefonom s prijateljicom kada je počelo da trese. Cveće je lelujalo, čaša na stolu je poskakivala, a meni se zavrtelo u glavi. Nije to bio samo trenutak, trajalo je to... Pretpostavljam da je zemljotres opet bio u Rumuniji - kaže stanovnica Kladova koja nam se javila telefonom. Beograđani takođe kažu da su osetili ljuljanje u zgradama i da je to trajalo nekoliko sekundi, ali i u Nišu i Aleksincu.

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »