Vučić obišao pčinjski okrug: Stižu nove investicije na jug, jaka poruka predsednika - "Da se svi ujedinimo i sačuvamo našu decu"

Večernje novosti 11.03.2023  |  J.Stojković/D.Ristić
Vučić obišao pčinjski okrug: Stižu nove investicije na jug, jaka poruka predsednika - "Da se svi ujedinimo i sačuvamo…

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u poseti Pčinjskom okrugu. Predsednik je posetio Vranje gde se obratio građanima. Nakon toga je u Bujanovcu obišao završetak radova prve faze rekonstrukcije objekta OŠ "Branko Radičević". Potom će obići novu vatrogasnu stanicu u Trgovištu, nakon čega će obići završne radove na rekonstrukciji objekta Predškolske ustanove "Dečija radost" u Bosilegradu. Nakon toga obišao je Vlasinsko jezero i radove na izgradnji kolektora otpadnih voda.

Foto: Novosti Centralni događaj će biti u Vranju, koji je najavljen za 11 sati, a pre toga Vučić je posetio Vladičin Han, gde se u manastiru Mrtvica sastao sa Vladikom vranjskim Pahomijem. Predsednik je razgovarao i sa meštanima sela Mrtvica, koji su se okupili da mu pruže podršku. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Meštani su predsedniku uputili molbu da čuva mir i slobodu. – Predsedniče, čuvajte nam mir i slobodu, vi ste prvi koji ste došli u

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »