"U: roditeljstvu sam sama, deci ne govorim o njihovim očevima": Nataša Bekvalac o bivšim partnerima i Hani: "Prisluškujem je i evo šta govori drugaricama o meni"

Blic 12.03.2023
"U: roditeljstvu sam sama, deci ne govorim o njihovim očevima": Nataša Bekvalac o bivšim partnerima i Hani: "Prisluškujem…

Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je napravila spektakl na koncertu u Trebinju, a pripadnicima sedme sile otkrila je detalje iz privatnog života. Bekvalčeva je progovorila o vaspitanju ćerki, te priznala koliko joj je kao samohranom roditelju teško da sve drži pod kontrolom.

- Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muskarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored. - Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »