"Mislimo da nisu hteli da se odvoje od druga koji je neplivač": Porodice nestalih mladića na Dunavu apeluju za pomoć: "Molimo sve koji imaju čamce da se uključe u potragu"

Blic 20.03.2023
"Mislimo da nisu hteli da se odvoje od druga koji je neplivač": Porodice nestalih mladića na Dunavu apeluju za pomoć…

"Apelujemo na sve ljude dobre volje koji imaju čamce, dobrovoljce koji imaju gumene čizme, opremu koji bi mogli da izađu na teren kroz to šiblje na potezu sa borčanske strane kod Pančevačkog mosta pa do Pančeva da nam pomognu da pronađemo naše najdraže", kaže za "Blic" Sofija, žena Miloša Markovića, mladića koji je pre dve noći nestao sa još dva svoja prijatelja kada se prevrnuo čamac u kojem su bili na Dunavu.

Na Dunavu je potraga za nestalim mladićima Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem ušla u drugi dan. Njihove porodice sada su fokusirane da ih pronađu i apeluju na sve ljude dobre volje koji imaju čamce da izađu na reku i da im pomognu. - Nama su potrebni ljudi sa čamcima koji su voljni da izađu na vodu i dobrovoljci koji bi se priključili makar da idu peške kroz šumu. To se sve dešava na 1160. kilometru pa na dole. Tu se nešto desilo.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »