"Naći ću nekoga ko će da me nasledi": Vučić o svojoj budućnosti u politici: Ja više ne mogu da se kandidujem, ali me nikada neće pobediti

Blic 03.04.2023
"Naći ću nekoga ko će da me nasledi": Vučić o svojoj budućnosti u politici: Ja više ne mogu da se kandidujem, ali me…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u nedelju bilo tačno godinu dana kako je pobedio na predsedničkim izborima, a da Srbija još nije uvela sankcije Rusiji, iako su to svi tada prognozirali i istakao da je njegov san uspešna Srbija koja će prebroditi sve zamke sa kojima se suočava. On je rekao da će naći nekog ko će ga naslediti, pošto više nema pravo da se kandiduje na izborima, ali da ga protivnici neće pobediti.

On je novinarima u Veroni, prilikom obilaska štanda Open Balkan, odgovorio na pitanje o izjavi Zdravka Ponoša da je Srbija već trebalo da uvede sankcije Rusiji. - Rekli su da ćemo 3. aprila uvesti sankcije, vidite kako to izgleda. Pre godinu i mesec dana od sukoba svi su govorili da su protiv sankcija, a ja sam morao da budem oprezan znajući šta nam je činiti. Ne možete da pokažete ni protivniku ni drugima šta činite u svakom trenutku, nešto morate da sakrijete.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »