(Video) "prodavao je sve iz kuće da bi nas prehranio": Milica Dabović o očevim batinama i tome kako je bila devojčica željna svega: "Mama je imala invalidninu 20 eura, a tata 300 eura platu"

Blic 05.04.2023
(Video) "prodavao je sve iz kuće da bi nas prehranio": Milica Dabović o očevim batinama i tome kako je bila devojčica…

O tome da nisu imali novca da se prehrane te da su morali da prodaju stvari, o porodici, sestri koju nikada nije upoznala, podršci svojih najmilijih, ali i nasilju koje je pretrpela, zatim o ocu svog sina koji je pokrao i novoj ljubavi i spremnosti da preko mnogo toga pređe bivša košarkašica Milica Dabović otvoreno govori u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje u sredu u 22 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

Milica Dabović je od ranog detinjstva znala da će košarka biti njen poziv, a kako je sama istakla želela je da bude bolja od svoje starije sestre koja je ranije u javnosti isticala detalje iz njihovo privatnog života te otkrila da ih je otac tukao, kao i još mnogo detalja. - Meni je jako žao što Jelica ništa dobro nije ispričala o mojoj porodici, a ja se trudim da pričam samo dobre stvari. Koga uopšte zanima da li je nas tata mlatio, koga to briga uopšte. Ja gledam

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »