Како да ресетујете Сцреен Тиме лозинку да бисте спречили закључавање
ПЦ Пресс 11.04.2023 | Тијана Барашевић

Аппле-ова функција Сцреен Тиме може да се користи за ограничавање активности, трајања и доба дана када деца у Фамили Схаринг групи могу да користе своје уређаје.
Ако нисте сигурни да сте унели свој Аппле ИД и лозинку приликом подешавања Сцреен Тиме на свом уређају, ресетујте га Међутим, можете да користите Сцреен Тиме да се подсетите да после одређеног времена или повремено у току дана оставите телефон или рачунар. Проблем? Можете поставити шифру за Сцреен Тиме за себе, постављајући додатну траку за прелазак када достигнете ограничење. Када поставите Сцреен Тиме шифру у Сеттингс > Сцреен Тиме, где додирнете Усе Сцреен












